Internet expolorer windows 7.de bu ayar olmuyormu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan catli42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selaminaleyküm sayin degerli arkadaslar benim bir sorum olacakdi söyle masa üstündeki internet expolorer simgesine sag tiklayip bu sekilde acilmasini istiyorum ama olmuyor bu sekilde hem xp de hemde vista da oluyordu ama windows 7 basaramadim bu konuda yardimci olurmusunuz acaba

11111p.png

ben ise bu sekilde acilsin istiyorum acaba mükünmü besekilde windows 7 ultimate

99999.png

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
almanca bilmediğim için yardımcı olamıyorum

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Aleyküm Selam Arkadaşım; İnternet explorer 8'de istediğiniz özellik kaldırılmış durumdadır.Ms açıklama yapmıştı bu konuda hatırladığım kadarıyla tekelcilik olayıyla ilgiliydi,ancak kısayol konulabiliyor masaüstüne,istediğiniz pencereye ulaşmak için ie'yi açıp Araçlar>İnternet seçenekleri yolunu takip etmelisiniz.
Microsoft'un açıklamasını bu sayfadan okuyabilirsiniz..

http://support.microsoft.com/kb/945402/tr

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Üzgünüm,

Masaüstüne kısayol koymakta isteğinizi gerçekleştirmeyecektir. Özellik tamamen kaldırılmış. mned'in dediği gibi Araçlar - İnternet Seçenekleri yolu olarak tanımlanmış.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
okey oldu sag olun malefef olmuyor yani neyse bakalim dedigim gibi bu windows xp de vede vista da oluyordu neyse saglik olsun bakalim zamanlan belki buna bir cözüm bulunur belki

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
okey oldu sag olun malefef olmuyor yani neyse bakalim dedigim gibi bu windows xp de vede vista da oluyordu neyse saglik olsun bakalim zamanlan belki buna bir cözüm bulunur belki
Bu bir sorun değil aslında güvenlik nedeniyle çıkarılan bir özellik. İlerde de eklenceğini sanmıyorum.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Evet.

Bunu bir sorun olarak algılamamak lazım. Bu IE ye getirilen bir değişiklik.