Bazı Sitelere Girişleri Engellemek Istiyorum

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin degerli dostlar benim bir sorum olacakdi türkiyede yasayan bir arkadasin bilgisayarina girip bazi uygunsuz olan siteleri engellekmek istiyorum bu konuda yardimci olurmusunuz systemi windows 7 32 bit
bu konuda yardimci olurmusunuz

selamlar saygilar

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
selam sayin degerli dostlar benim bir sorum olacakdi türkiyede yasayan bir arkadasin bilgisayarina girip bazi uygunsuz olan siteleri engellekmek istiyorum bu konuda yardimci olurmusunuz systemi windows 7 32 bit
bu konuda yardimci olurmusunuz

selamlar saygilar
fesatlık olarak düşünüyorum :D hack olayını mı öğrenmek istiyorsun? :D yanlış yerdesin :p

normal olarak iyilik yapmak istediğini düşünüyorum: aklıma gelen ilk şey teamviewer :D gizlice yüklemen lazım ama bağlandığını anlar :(

bilgisayarı boz benim hatam de ben yaparım de al bigün hallet :p
rica et çok lazım de al bigün yine hallet
yada çık karşısına adam gibi vur suratına :p
başka türlü zor modemden port açcam de modemden hallet işini :p

sana kolay gelsin.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok hek olaylan degil teimviewer saten kurulu ondada bendede benim akrabam oluyorda cok saga sola giriyormus oglu rica etti de ondan yani

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
daha önce başka bır forumda rasatlamıştım.yasaklanmak ıstenen sıtenın ıp adresı yazılıp host dosyasına falan kaydedıyorsun.sonra o sıteye girlmıyor denılıyordu.ama ben yapamamıştım

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam utanirmi utanmazmi gali orasini obilirde ben ona bu host dosyasina yapayimda daha iyi olur gibime geliyor nasil olsa o buraya geliyor almanyaya dügüne önümüzdeki ay leptopuda getiriyor ona bir format yeniden atarim ondan sorada o yasakli sitelerin host larini host dosyasina atarim olur biter ama ben bilmiyorum türkide hangi uygunsuz sitelerin adreslerini bilen arkadaslar varsa host dosyasi olarak buraya koyarsaniz bende onunkine atarim olur biter

selamlar saygilar

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Filtre programlarından kur onlarda hertürlü sitelerin adresi var.
Artık yasaklamak için mi kullanırsın orası sana kalmış...

smokje

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hosts dosyasını değiştirebilirsin mesela facebook'a girmesini istemiyorsan
209.85.148.99 www.facebook.com
yazarsın
facebook'a girdiğinde google açılır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben şu pc işinden anlamıyorum ve kardeşimin kötü sitelere girmesini istemiyorum şu hosts dosyası nedir lütfen detaylı yardım edebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar bnim bilgisayarım windows 8.1 ve 64 bit bn facebook u engellemek istiyorum ama yapamıyorum hosts dosyası diye birşeyler gördüm ama bnm bilgisayarda nerde olduğunu bilmiyorum ? bna yardım edermisiniz