İnternet explorer sorunu

Geceqözlüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar İşletim sistemi Windows xp.Bilgisayarda avast Kuruluydu Kaldırdık. Kaldırmada güçlük çektik. Daah sonra nod32 Kurduk. Bu işlemler Sırasında Geri Yükleme Falanda yaptık. Bu işlemerin Sonucunda İnternet Explorer a Girmeez olduk. Firefox u Kurduk ondan giriyoruz Fakat Explorer A Tıkladığında Sayfa açilmadan kapanıyo Aniden. Güvenlk merkezi İnternet seçenekleride açilmiyor. Cd den Yeniden Kurmayı Denedim Olmadı. sistemden Kaldırmayı denedim Olmadı. Bana Bu konuda özüm önerisi olan varmı acaba. Virüs Girmiş olabilir mi:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Virüs girme ihtimali var aynısı bana olmuştu bende de ie açılıp hemen kapanıyordu google chrome setupu vardı bilgisayarda şansa onlan giriyordum sonra işte format attık sırf bu sorun için düzeldi şimdi takır takır çalışıyor.

Geceqözlüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf bu sorun için format atmak sitemiyorum Bilgisayarda soprun yok. Bunun Bir çözümü olması lazım

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
başlık düzeltildi, Forum kuralları

internet explore i yeniden kurmayı deneyebilirsin
1)Winxp Cd sini tak
2)başlat + çalıştıra tıkla
3)Çalıştıra ” rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf ” komutunu yaz 4)Çıkan ekrandaki yönergeleri izle

Geceqözlüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Yöntemi denedim Olmadı Tekrar kaldırıp kurayım dedim ie6 yi Kurayım dedim Hata verdi Saser virüsü diye bişi var dediler onu bulacak bir program varmı acaba

pcsea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana kalırsa en kullanışlı tarayıcı firefox. Şurada kurulumu vs. anlatılıyor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sistemini RegSeeker veya Adwanced System Care 3 ile tara ve Kayıt Kütüğünü Onar . Sonra ise IE 8 i Kurmalısın

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende ie 8 kurmanı tavsiye ediyorum. Fakat sorununun çözümü olmayabilir. Format c: :)