Internet Explorer 9 Hazır Gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan udont
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

udont

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internet Explorer takımı sürüm adayının (RC) herkesin kullanımına açılacağının işaretlerini verdi. Facebook’taki Internet Explorer Fan sayfasında kullanıcıların sorularına yanıt veren ekip, çok yakında IE9 RC sürümünün duyurusunun olacağını belirtti.

m7vu6v.jpg

Bu hafta başında, Internet Explorer yapı 9.00.8073.6010 sürümüne ait ekran görüntüsü internete sızmıştı. Yeni arayüz ve “Takip Etme (Do not Track)” özelliği dikkat çekmişti. Bu özellikle ilgili yapılan açıklama şöyle:

IE9’un takip koruma özelliği çevrimiçi izleme sorunu üzerine odaklanmıştır. Web’de gezinen kullanıcılar, izin vermedikleri halde her gün izlenmekte. Sonuç olarak, kullanıcıların bu konuyla ilgili endişe ve şüpheleri büyüyor.

Sürüm adayı (IE9 RC) geliştirilmiş kullanıcı arayüzüne de sahip olacak. Sekmeler ve butonlar ile ilgili görüntüler hafta başında internete sızmıştı. Buna ek olarak indirme yöneticisi daha hızlı aktarım ve olası bağlantı kopmalarına karşı daha da geliştiriliyor.

28un3tg.jpg

İlgili

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
duyduğum çok güzel bir haber. IE 9 gerçekten güzel. merakla beklyorum

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
yine başladı ff'cular. Ben onları çarşı gurubuna benzetiyorum. Firefox'çular herşeye karşılar :D

Metamfetamin

Asistan
Reaksiyon puanı
4
chrome gayet iyi gidiyo, opera'da hız kesmeden devam ediyo, ie9 betasi bile gayet basarılıydı.. bide firefox4 Beta10'a bakıyorum mozilla gerilerde kalicak gibi geliyo bana

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mozillanın yeri aynı gereken yerlerde lazım oluyor tabiki

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Çıksın bakalım.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Betası bile çok tuttu - çıkınca muhtemelen herkes günceller.