Internet Explorer 9 Beta

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Denedim fena değil nede olsa beta kitlenme oluyor kararlı değil.Chrome az önce bir güncelleme daha yaptı dahada hızlandı en güzel tarayıcı bence,harika.

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bence IE 8 den çok daha güzel.İleri geri butonları firefoxu hatırlattı.En çok gezilen sitelerde Chrome'u hatırlattı.Bir video izledim büyük ekran yaptım görüntü muhteşemdi.IDM ile hiç bir sorun yok.İndirme yöneticisi de çok güzel olmuş.

Ancak bunlar yinede beni IE 9 kullanmaya çekmiyor.Operadan vazgeçmem için IE 9'un en çok gezdiğiniz siteler yerine Operadaki "Hızlı Erişim" olması lazım.Benim olmassa olmazım.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Internet Explorer 9 Beta ile ilgili olarak inceleme yazımı yazdım. Yazıda ekran görüntülerine, test sonuçlarına ve kendi yorumlara da yer verdim. IE9'u diğer tarayıcılarla kıyaslamak ve yazıyı görüntülemek için:

Internet Explorer 9 Beta: İlk Bakış

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
firefox kadar başarılı değil:)ama görsel olarak iyi:)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Eklenti desteği ciddiyetten uzak bir görüntü sergiliyor . Microsoft'un politaklarına ters. Onun gibi birşey gelebilir ie'ye belki ama eklenti geliştirmek kullanıcılara bırakılmaz.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
4 Yildir IE kullanmiyordum, IE9 cok begendim sadece linklere bastiyinda yeni pencerede aciyor bunu bulamadim sag tusuna basmadan sol tusla Tab'ta acilsin diye!

Internet Explorer 9 Test Drive

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Genellikle chrome kullanıyorum ve ie9 u da şuan deniyorum ve gayet güzel buldum arada kullanırım ama chrome 7 yi sabırsızlıkla bekleyecem :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
ie 8 den daha iyi ama ff ve chromeye yetişemez. :D