Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denedim fena değil nede olsa beta kitlenme oluyor kararlı değil.Chrome az önce bir güncelleme daha yaptı dahada hızlandı en güzel tarayıcı bence,harika.
Bence IE 8 den çok daha güzel.İleri geri butonları firefoxu hatırlattı.En çok gezilen sitelerde Chrome'u hatırlattı.Bir video izledim büyük ekran yaptım görüntü muhteşemdi.IDM ile hiç bir sorun yok.İndirme yöneticisi de çok güzel olmuş.
Ancak bunlar yinede beni IE 9 kullanmaya çekmiyor.Operadan vazgeçmem için IE 9'un en çok gezdiğiniz siteler yerine Operadaki "Hızlı Erişim" olması lazım.Benim olmassa olmazım.
Internet Explorer 9 Beta ile ilgili olarak inceleme yazımı yazdım. Yazıda ekran görüntülerine, test sonuçlarına ve kendi yorumlara da yer verdim. IE9'u diğer tarayıcılarla kıyaslamak ve yazıyı görüntülemek için:
Eklenti desteği ciddiyetten uzak bir görüntü sergiliyor . Microsoft'un politaklarına ters. Onun gibi birşey gelebilir ie'ye belki ama eklenti geliştirmek kullanıcılara bırakılmaz.
4 Yildir IE kullanmiyordum, IE9 cok begendim sadece linklere bastiyinda yeni pencerede aciyor bunu bulamadim sag tusuna basmadan sol tusla Tab'ta acilsin diye!