mahmuteser
Doçent
- Katılım
- 24 Mayıs 2007
- Mesajlar
- 607
- Reaksiyon puanı
- 3
- Puanları
- 0
Arkadaşlar internette 10 dk geçirdikten sonra IE nin CPU kullanımı %99 ve Bellek kullanımı 300 mb kadar oluyor. Sorun nedir sizce ???
Ne tip siteler açıyosun ve ne kadar sekme açıyosun ona bağlı.mahmuteser dedi ki:Arkadaşlar internette 10 dk geçirdikten sonra IE nin CPU kullanımı %99 ve Bellek kullanımı 300 mb kadar oluyor. Sorun nedir sizce ???
oda internet yokmuş gibi davranıyo.elektr10 dedi ki:IE 2.0.0.6 yükle ;D
Ne alaka.Benim işlemcimde AMD ama böyle bi sorun yok.AMD ile alakası ne..jZCaglar dedi ki:İşlemcin % 200 amd dir amd lerde oluyor bu sorun görev yöneticisinden hemen iexporer.exe yi sonlandır sora yeniden dene tek çaren bu![]()
Evet AMD nerden bildin.jZCaglar dedi ki:İşlemcin % 200 amd dir amd lerde oluyor bu sorun görev yöneticisinden hemen iexporer.exe yi sonlandır sora yeniden dene tek çaren bu![]()
Ne alaka.İE7lucifer dedi ki:Firefox 2.0.0.6![]()
gokhans19 dedi ki:Ne alaka.İE7lucifer dedi ki:Firefox 2.0.0.6![]()
Allah korusun.Daha firefox 2.0.0.6 internete giremiyolucifer dedi ki:gokhans19 dedi ki:Ne alaka.İE7lucifer dedi ki:Firefox 2.0.0.6![]()
Firefox!a Geçsin diye söylüyorumForever Firefox B)
Heralde IE yerine firefox kullan demek istedi...gokhans19 dedi ki:Ne alaka.İE7lucifer dedi ki:Firefox 2.0.0.6![]()
Senin xp yemiş o zamanikxan dedi ki:opera kullan daha hızlı ve güvenli. Download lara kaldığın yerden devam edebiliyon. Benim Xp sürekli maviş ekranlar veriyoda![]()
Senin işlemcinin ne olduğunu sormadım sende olabilir ama adamın bilgisayar parçalarıyla windows düzeni seninkiyle aynı değilgokhans19 dedi ki:Ne alaka.Benim işlemcimde AMD ama böyle bi sorun yok.AMD ile alakası ne..jZCaglar dedi ki:İşlemcin % 200 amd dir amd lerde oluyor bu sorun görev yöneticisinden hemen iexporer.exe yi sonlandır sora yeniden dene tek çaren bu![]()
Sen diyosunya amddir diye benimkide amd.. amdde bi sorun yok merak etme..jZCaglar dedi ki:Senin işlemcinin ne olduğunu sormadım sende olabilir ama adamın bilgisayar parçalarıyla windows düzeni seninkiyle aynı değilgokhans19 dedi ki:Ne alaka.Benim işlemcimde AMD ama böyle bi sorun yok.AMD ile alakası ne..jZCaglar dedi ki:İşlemcin % 200 amd dir amd lerde oluyor bu sorun görev yöneticisinden hemen iexporer.exe yi sonlandır sora yeniden dene tek çaren bu![]()
![]()