Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı sitelerle uyum sağlayamıyor, önceden ben de indirirdim divxplanetten idm ile, güncelleme falan yapmadım bişey değiştirmedim dün gece ben de indiremedim idm ile. Divxplanet bişeyleri değiştirdi sanırım.
Kafaya takılacak bişey değil
Bağlantıya tıklayıp, hemen akabinde ''Alt'' tuşuna basılı tut. Yani IDM'yi devredışı bırak altyazı indirirken. Bir önceki IDM sürümünde de vardı bu, sanırım divxplanet sisteminde bir değişiklik yaptı.
Ekleme: kadıköy'de aynısını söylemiş, okuyup yazmış gibi oldum.
Alt'a basarak değil de, bağlantıya tıklayıp hemen arkasından (şöyle bir 0,5 saniye kadar sonra) Alt'a basılınca sıkıntısızca indirilebiliyor tarayıcının indirme yöneticisi ile. Zaten peş peşe tıklanınca direkt flood koruması devreye giriyor. IDM tıklar tıklamaz dört koldan saldırdığı için izin vermiyordur planet.
Yok hocam tarayıcının indirme yöneticisinin çıkmamasından şikayetçi değilim zaten
Alta basılı tutarak altyazıyı indire tıklıyorum, ff'in indirme yöneticisi çıkmıyor yine IDM çıkıyor, ama bu sefer indirebiliyor. Alt'a basınca ne farklılık oluyorsa artık
Ben seni anlamadım da, normalde Alt'a basılı tutunca devredışı kalması gerekiyor, yani IDM'nin varsayılan ayarı böyle. Bu durumda da ortada bir gariplik var. Bir de sanırım aynı şeyden bahsediyoruz.