İnternet Downloader sorunu.Yardım

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
[URL]
adszhu.jpg
http://img59.imageshack.us/i/adszhu.jpg/
adszhu.jpg
Idm yı guncelledıkten sonra boyle bır sorunla karsılastım. arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.
adszhu.jpg

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:08 ----------

resım ekleyemedım resımden bakarsanız cok mınnettar kalırım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Divxplanetten kaynaklı o, tarayıcılardan birinde pasif et idm yi, normal indirme yap.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
o sekılde yaptım bende.fakat sınırımı bozdu böyle bır hata vermesı.bende acaba guncelledıgımden dolayı mı sorun yasadım dıe dusunmeye basladım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bazı sitelerle uyum sağlayamıyor, önceden ben de indirirdim divxplanetten idm ile, güncelleme falan yapmadım bişey değiştirmedim dün gece ben de indiremedim idm ile. Divxplanet bişeyleri değiştirdi sanırım.
Kafaya takılacak bişey değil :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bağlantıya tıklayıp, hemen akabinde ''Alt'' tuşuna basılı tut. Yani IDM'yi devredışı bırak altyazı indirirken. :) Bir önceki IDM sürümünde de vardı bu, sanırım divxplanet sisteminde bir değişiklik yaptı.

Ekleme: kadıköy'de aynısını söylemiş, okuyup yazmış gibi oldum. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çok ilginç yahu, alt'a basarak yapınca yine idm çıkıyor devre dışı kalmıyor ama indirebiliyor bu sefer :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Alt'a basarak değil de, bağlantıya tıklayıp hemen arkasından (şöyle bir 0,5 saniye kadar sonra) Alt'a basılınca sıkıntısızca indirilebiliyor tarayıcının indirme yöneticisi ile. Zaten peş peşe tıklanınca direkt flood koruması devreye giriyor. IDM tıklar tıklamaz dört koldan saldırdığı için izin vermiyordur planet. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yok hocam tarayıcının indirme yöneticisinin çıkmamasından şikayetçi değilim zaten :)

Alta basılı tutarak altyazıyı indire tıklıyorum, ff'in indirme yöneticisi çıkmıyor yine IDM çıkıyor, ama bu sefer indirebiliyor. Alt'a basınca ne farklılık oluyorsa artık :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben seni anlamadım da, normalde Alt'a basılı tutunca devredışı kalması gerekiyor, yani IDM'nin varsayılan ayarı böyle. Bu durumda da ortada bir gariplik var. Bir de sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. :D

e14vev.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Frekans tutmadı heralde :mrgreen:

Önce basınca işlemiyor demek ki sonra basmak lazım senin dediğin gibi.
Bi gariplik var ama neyse rahvan gitsin :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
konuyu yeni gördüm biraz gec oldu ama resimdekini yapın divxplanette tarayicinizla indirin.

5tDeO.png