Internet Download Manager'ın resmi çevirmenliğini yapıyorum, ayrıca teknik destek de veriyorum.
Sorularınızı elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
Sorularınızı elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
Eğer bilgisayarda çok indirme yapan biriysen, işini kolaylaştırır.Neden kullanmalıyım? İhtiyaç var mı?
Firmanın ürünü hakkında bu şekil bir bilgi vermem, firma tarafından hoş karşılanmaz.Crack'e karşı ne tür önlemler var? Yakında bir program yazmayı düşünüyorum belki işime yarayabilir.
Anlıyorum cevabınız için teşekkürler.Firmanın ürünü hakkında bu şekil bir bilgi vermem, firma tarafından hoş karşılanmaz.
Rica ederim.Anlıyorum cevabınız için teşekkürler.
Bir çok kurumsal yerde böyle programlar lisanlı kullanılmak zorunda oradan kazanıyorlar.Bu program üstüne program konuşulmaz. Program konusunda merak ettiğim en önemli ikinci konu bu programın paralı versiyonunu kullanan var mı. Birincisi konu WİNRAR'ı yapanlar geçimini nasıl sağlıyor![]()
IDM'yi korsan kullanmanız çok zor zaten; çünkü internete bağlı olarak çalıştığı için eninde sonunda yakalanıyorsunuz.Bir çok kurumsal yerde böyle programlar lisanlı kullanılmak zorunda oradan kazanıyorlar.
Yıllardır bana mısın demedi. Diyeceğini de sanmıyorum ?IDM'yi korsan kullanmanız çok zor zaten; çünkü internete bağlı olarak çalıştığı için eninde sonunda yakalanıyorsunuz.
Bunun resmi linkini atar mısınız?EagleGet
Parasız versiyonu süresiz mi peki?paralı versiyonunu kullanan var mı.
Hayır, süresiz değil. IDM'yi ücret ödemediğin müddetçe en fazla 30 gün kullanabilirsin.Parasız versiyonu süresiz mi peki?
Eklentiyi kaldırırsanız normal olarak indirebilirsiniz.Benim bir kuzenimin bilgisayarına yüklenmiş ve internetten dosya yüklemelerini engelliyor nasıl kaldırılır?
Eklenti yok ki uygulama olarak yüklenmiş.Eklentiyi kaldırırsanız normal olarak indirebilirsiniz.
İnternet tarayıcısındaki eklentisi ile direkt indirmeleri kendisine yönlendiriyor. Onu devre dışı bırakırsanız ya da kaldırırsanız sorununuz çözülür. Ya da programı kuzeniniz istemiyorsa kaldırabilir.Eklenti yok ki uygulama olarak yüklenmiş.
Program kendi kendine yüklendiyse sorun olabilir. Tarama vs. yapın.Benim bir kuzenimin bilgisayarına yüklenmiş
Evet programı asla istemiyor ama kaldırılmıyor program kaldır kısmında gözükmüyor.İnternet tarayıcısındaki eklentisi ile direkt indirmeleri kendisine yönlendiriyor. Onu devre dışı bırakırsanız ya da kaldırırsanız sorununuz çözülür. Ya da programı kuzeniniz istemiyorsa kaldırabilir.
Dosya konumunu silmesini söyleyin.Evet programı asla istemiyor ama kaldırılmıyor program kaldır kısmında gözükmüyor.