Internet Download Manager Dosya Taşıma

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bir dosya indiriyordum sonra pc'nin başından kaltktım normal bir şekilde inmiş ama taşınmış diyor. Bir kaç kez daha aynısı olmuştu geçici klasöre taşıyor galiba.. Bu dosyayı yeniden indirmek istemiyorum. Nerede bu Idm geçici dosyaları?
123verk.png

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
''C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Roaming\IDM\ dir varsayılan geçici dizin. ''Seçenekler/Kaydet sekmesine tıklayıp altta Geçici dizin'i görebilirsin. Üstte de tamamlanmış dosyaların türlerine göre nereye kaydedildiğine bakabilirsin.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Buldum o klasörü ama part olarak değil bilinmeyen bir dosya olarak hemde 172 mb :/

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Geçici dizin değiştirmediysen belirttiğim dizin. Yukarıda işaretlediğin dosya tamamlanmış bir dosya zaten, geçici dizinle ne işin var anlamadım. Dosya türüne göre bunu kendin değiştirmediysen, ''C:\Users\Kullanıcı adın\Documents\Downloads\Compressed'' içerisindedir bu dosya. (sıkıştırılmış dosyalar bölümünde) Ya da kısaca ''Belgeler/Downloads/Compressed''. Değiştirdiysen de söylediğim bölümden bakacaksın. :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Geçici dizin değiştirmediysen belirttiğim dizin. Yukarıda işaretlediğin dosya tamamlanmış bir dosya zaten, geçici dizinle ne işin var anlamadım. Dosya türüne göre bunu kendin değiştirmediysen, ''C:\Users\Kullanıcı adın\Documents\Downloads\Compressed'' içerisindedir bu dosya. (sıkıştırılmış dosyalar bölümünde) Ya da kısaca ''Belgeler/Downloads/Compressed''. Değiştirdiysen de söylediğim bölümden bakacaksın. :)

Bir kez daha denedim bitmesine yakın izledim tamamlandı ama kopyalayamadı o yüzden geçici klasörlere gönderdi :(

Pc kaynaklı bir hata indirdikten sonra dosyanın birleştirilmesi beklemesi çok uzun sürdü.. ve rar olarak değil dosya olarak geçici klasörlere kaydetti. c den dye taşıyamıyor.

Bu nasıl olduysa düzgün şekilde kaydedileni

2n6yph0.png

Bu da ikinci kez deneyip yine ayarladığım yere D:/Download klasörüne kaydedilemeyen
Ayrıca C'den başka bir yere kopyalanmıyor veri döngüsü hatası verdi

2nvuons.png

bir düzenleme daha yeniden yükledim ve kaydetme yerlerini değiştirmedim sorun galiba çözüldü xD

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Olay Şukı Eger Indırmısse Onu Arşivle Acabilirsın Yanı Birlikte Ac Deyip Winnarı Secebilirsen Acacaktir ... 2. Adım Eger Indırmıyorsa Indırırken Ismını Kısalt Cok UZUN Oldugu Icınde Sorunu YAŞAYABİLİRSIN Banada Daha demın Bır Film İndirirken Demıstı Ismını Kısalttım Sorunsuz 2. Seferde Indırdı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende fil indirdikten sonra filmi açarken birlikte aç geliyor hep nasıl düzeltebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
indirilen dosyaya sağ tıkla birlikte aç kutucuğu işaretle ve windows medya player veya herhangi açabilen medya oynayıcıya okde tamam ';D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben filmi indirken ısmıyle kayıt etmıyor dırek ısmıyle kaydetmesını nasıl saglarım