İnternet Bağlantısı Yine Sürünüyor

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Halkı isyana teşvik eden bir durum...:)

bırakın yurt dışını ülkede ki sitelerde bire baya sorun olmakta

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
evet internet rezalet ötesi bi online oyun bile oynayamadım kaybettiğim deneyim puanlarıda cabası :pinch: açıklama gereği bile duymuyorlar arsızlar ama iş fatura tahsilatına gelince bahane dinlemiyorlar :icon_-1:

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
ne bu herkes allah belanı versin ttnet demiş?
hergün olmuyoki bu sorunlar benim 6-7 ay 1 sorun çıkmadan kullandığım oldu
çok istemiyosanız kapattırın internetinizi
o zamanda tekrar bağlattırıp allahsenden razı olsun ttnet diceksiniz...

ubuntu 9.04 betayı (697mb) yurtdışı sitesinden full netimi kullanarak
30-40 dakikada indirdim. 2mb bağlantı ile

link ?

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Buralara Hizmet Veriyorda Biz Geçmiyoruz :)

caddenin karşısında var bizim 1-2 yıldır hala gelicek buraya... kafayı yicem 50 metre var yok arada :D gelmioo bi türlü ben çekicem hat sonunda :helpsmilie:

bambam61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
quiknet acilen yayılmalı hemde acilen yoksa çok ah vah deriz arkadaşlar rapidden dosya indirmiyor bile 3kb bile indirmiyor 1mb lik dosyayı ındıremedım ya delircem haber7.com a da çok zor girdi orda gördum haberı sonra buraya daldım dünyanın en aciz en pis telekomu seçils bizim telekom 1 numara gelirdi ermeistan bile fibere geçti daha ne diyeyim yok neymiş türkiye arazisi dağlık mağlık çin nasıl geçti ozaman okadar devlet kaç katı büyük rusya nasıl geçti rusyanın internet hızını hiç duydularmı merak ediyorum hep yalan dolan acilen (quiknetin yayılması lazım)

uçan internetmi yoksa s.......n internetmi belli oldu işte :)

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
bu video yu izledikten sonra kafayı yedim sizde madem bu kadar kötü durumdasınız sizde bu durumda kafayı yerseniz 1 sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=vbRbsPInca8
Abicim zaten yurtdışı ile sorunlarımız var bide yurtdışından bi link veriyorsun.. videoyu izleyene kadar çıldırıyorum zaten Videoyu izledim ben pc yi kapatırım ve yatarım iyi geceler. yoksa kırıcam modemi.

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yahu esas yaptıkları ayıp bir haftadan fazla süredir yaşanan bu rezilliği görmezden gelip en ufak bi açıklama yapmıyorlar herkesi kendi bağlantısından şüpelendiriyorlar rezalet.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145

ayrıca ben 7 saat olayında kafayı yedim dedim, sınavlara calısıyorum az bi zamanım var boş zamanımda bi ubuntu betası cıkmıs deneyeyım dedım o yuzden.. Sorun olmaz değil mutlaka olur...

Yanlız sunucularımın bulunduğu datacenterının çıkışındaki telekom routerında 3 ay boyunca ms yükselmesi sorunu vardı ve sorun telekom ayarlarındanmıs. Routerın accesslerinden yani. Telekom bu ayarı 3 ay sonra değiştirdi. allah belanızı versin onlarca müşteri kaybettirdiniz denecek bir dur bu :turned:

Ama adsl için bu takım bir isyanım yok.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Benim Bağlantı Şıkır Şıkır Valla :) Bişey Diyemicem

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Yaa bende diyorum sabahtan beri niye inmiyor bu dosya.Rapide duyduğun nohoş duygularımın yönünü ttnete çeviyorum. Pardon rapid hiç iyi şeyler sölemedim hakkında:D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sago diyor ya; ben hüsrana komşuyum.. böyle bir şey maalesef telekom oldukça bizler acıya, sıkıntıya, sinire komşuyuz :D

aşkıtuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
neyseki fiber optik altyapı çalışmaları yapan şirketler var az kaldı kurtulacağız ttnet

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yurt dışı bağlantı sorunu bundan yaklasık 20 dk once çözüldü geçmiş olsun :D

afterdinner

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Arkadaşım kesinti olabilir insan yapımı bu sonuçta (bu kadar sık kesilmemesi lazım o da ayrı bir sorun tabi). Ama esas sorun bu kesinti sonrası herhangi bir açıklama yapılmaması ve telefon ettiğimizde kesintinin ne zaman giderileceğine dair cevap alamamamız. İnternet olmadan bütün bağlantılarımız ve elektronik posta trafiğimiz kesiliyor şirkette ve isyan ediyoruz haklı olarak. Kullanıcıları adam yerine koyup cevap versinler!

Bu millet yıllardır elektrik ve su kesintileri olduğunda koyun yerine koyuldu. Yetkililer hiçbir zaman bir açıklama yapmadılar. Daha yeni yeni İSKİ'nin sitesinde ve SMS yoluyla su kesintileri duyurulmaya başlandı.. Verdiğimiz hizmetin karşılığını hiç "tam" alamadık. Elektrik gider gelmez, su kesilir gelmez..Neden? Yedeği yok vs. bin tane nedeni var. Şimdi aynı şey internet için de geçerli. Her kullandığımız şeyi kendimize benzetiyoruz ne kadar teknolojik olursa olsun!

Dur hemen sabah telefon açayım gelip fiber çeksinler eve de işyerine de. Tövbe tövbe.

readminder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben akedemik ağda olduğumdan yani 70 mbit internet uçuyordu bariz farkettim

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bir parti başkanı çıkıp her eve 20 mbps internet dese yarın bütün belediyeleri alırdı :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
özelleştirme yapılırken sadece üst yapı özelleştirilmeli, alt yapı için ayrı bir formül düşünülmeli idi. fakat o şekilde değer azalacağı için devlet yanaşmadı ve toptan satıp yükü üsteünden atmayı tercih etti maalesef. dolayısıyla hiçbişe değişmedi. eskiden devlet tekeli vardı, şimdi de özel tekeli. fatura ödemeye telekom a gittiğimde bile saat 16.30 da sistemin kapandığı söyleniyor. sanki devlet bankası mübarek. çalışanları, binaların dekoru, herşey halen devlet dairesi gibi. adı "özel" o kadar...

musti_x

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hımm bazı siteler açılmıyodu demek bu yüzdenmiş

lepiska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yasananlara sasmamak gerek nede olsa güzelim ülkemde yasıyoruz 4 4'lük calısan bi sistem varmı ki sizce :S

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ttnet in isim değiştirmesini istiyorum :@ yavaşnet,slownet,turtlenet bunlardan biri olabilir...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
rapidden herzaman 100ün üsütnde hızlarla dl yaparken garip bir şekilde 30-40 seviyelerinde 1-2 saat dolanınca acaba sorun bende mi diye düşünmüştüm sonra 33 dosyayı aynı anda indirmeye başlayarak ancak 100ün üstünde hızlara ulaşabildim :(

bambam61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar hala çok yavaş neden bazen google acılmıyor bazen acılıyor opera sitesi hiç açılmıyor nedir bu ya offfffff çıldırcam hızlansın artık ya seçim için yapılan bir koplomudur nedir bu anlamadım :(