İnternet alışverişi+havale+banka kartı ??? En hesaplı şeçenek

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar size birşeyi sormam gerekiyor

İnternet alışverişlerinde havale yollamada vs kullanmak için bana banka kartı önermenizi istiyorum.Biraz baktım bi çoğu hesap işletim ücreti havale yaparken ek ücret vs istiyor.Ben bu ücretlerin en az olduğu bankayı şeçmeyi düşünüyorum.

Ayrıca hesapta para bitince veya hesabıma para yatırmak istediğimde gidip atmden para yatırabiliyomuyum?

Kısacası yukardaki işlerde kullanacağım istediğim zaman para yatırabileceğim bir hesap önerebilirmisiniz?

Tercihen,akbank garanti ziraat veya iş bankası olursa çok iyi olur atmleri 2 dk uzaklıkta

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İş bankası banka kartını kullanıyorum öneririm. iş bankası arası internet üzerinden havalelerde para almıyor. java veya başka akıllı telefon uygulamaları ile ücretsiz telefon üzerinden de işlem yapabiliyorsun artı atm'den para yatırabilirsin. Banka kartını aldıktan sonra bir iş bankası şubesine gidip internet bankacılığını açtırmak istediğini söylemen lazım yalnız önce.

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
cevap için çok teşekkür ederim ben bi hemen iş bankasının sitesinden araştırıyım.

İş bankası zaten hemen yanımızda sayılır atm si vs sorun olmaz havale ücreti almamasıda çok iyiymiş