İntel iletişim ve sanalreyonum.com

tosunthex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S3 Model telefonum arızalandığı için İntel İletişime telefonumu 06. 12. 2012 tarihinde amire bıraktım. Kendilerine ara ara telefon açıp telefonum durumunu öğrenmek istediğim de ya Chrismas nedeniyle yedek parça temin edemediklerini ya da yetkili teknik servis elemanının şu an firmada olmadığını yarın aramam gerektiğini söylediler. 28. 12. 2012 tarihinde tüketici haklarında belirtilen 20 iş gününü doldurduğu için ve telefonumu hala tamir etmedikleri için yeni telefon vermelerini istedim. Fakat bana yeni telefon vermek yerine hala beklemem gerektiği ilgili personelin hastanede olduğu onun yerine de karar verecek kimse olmadığını bu yüzden yeni telefon veremeyeceklerini söylediler. Aynı konuyu Sanal Reyonumdan Esra hanımla mail yoluyla bildirdikten sonra (telefonla ulaşmak imkansız olduğu için) ise kendilerine teknik servisten herhangi bir yazı gelmediğini fakat konuyu intel iletişim ile konuşacaklarını belirti. Fakat Sanal Reyonumdan da daha sonra cevap alamadım.
Ben de durumu tüketici hakları mahkemesine taşıdıktan sonra İhtalatçı firma olan İntel İletişim (http://www.intellicel.com.tr) ile yeniden konuştum. Bu sefer ne tamir ettikleri ne de yeni telefon vermedikleri için kendilerinden Para iadesi talep ettim. Telefonda konuşan Lale hanım para iadesini yapmayacaklarını telefonun tamir edilip bana geri gönderileceğini hala parçanın da yurt dışından gelmediğini bunun için beklemem gerektiğini sert bir şekilde söyledikten sonra TELEFONU SURATIMA KAPATTI. Dün ise 05.01.2013 tarihinde sanal reyonum vasıtasıyla telefonun tamir olduğunu teknik servise gidip alabileceğimi almadığım halde ise surat kargo ile göndereceklerini söylediler.
Ben de göndermeleri halinde ilgili tutanakların tutulup telefonu kendilerine geri göndereceğimi söyledim.
Böyle zorlama ve zorbalık ile kanunları hiçe sayarak iş yapan "al yavrum çikolatan şimdi mutlu musun?" der gibi müşteriyi çocuk yerine koyan zihniyetler inşallah en kısa zamanda değişir böyle ithalatçılar ortadan kalkar.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sanalreyonum denen illet siteden alışveriş yapma gafletinde bulundum sipariş verdim, verdiğim siperiş tedarik sürecini geçemedi 12 gün boyunca sonra mail atıp siparişimin iptal edilmesini talep ettim, bir kaç yazışmadan sonra iptal oldu ama benimde 15 günüme mal oldu, sonra başka siteden yaptım aynı siparişi ertesi gün aradılar şu ürün piyasada yok ne yapalım diye bende iptal edelim gelince tekrar veririm dedim ve iptal oldu.
Sanalreyonum ne telefon açıyor ne cevap veriyor nede siparişini gönderiyor böyle dandik bir site görmedim, bir daha da o siteden alışveriş yapmam

tosunthex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten sanalreyonum.com a telefon ile ulaşmak milli piyango nun tutma ihtimalinden daha düşük olduğu tek onlie satış sitesidir herhalde.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
mahkeme sonucuna göre hareket etsene bırak onlar istedikleri gibi davransınlar yeter ki sen haksız duruma düşme

tosunthex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün yapılan mahkeme sonucunda para iadesi kararı çıktı fakat yazılı tebligatın gitmesi 1-2 haftayı bulacakmış. Bakalım bundan sonra da çirkefliklerine devam edebilecekler mi ?