İntel Grafik Kontrol Paneli kayboldu

mehmettttttttttt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar lenovo v110 17ikb laptop kullanıyorum. İntel hd grafik sürücüsünü güncelledikten sonra masaüstünde sağ click yapınca çıkan intel grafik ayarları kısmı kayboldu. Ayrıyeten arama kısmından da arama yaparak bulamıyorum. Yani intel grafik kontrol paneli bilgisayarımda mevcut değil. Ve intel sürücüsü güncel olmasına rağmen. Bu grafik kontrol panelini nasıl geri getirebilirim?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Merhabalar lenovo v110 17ikb laptop kullanıyorum. İntel hd grafik sürücüsünü güncelledikten sonra masaüstünde sağ click yapınca çıkan intel grafik ayarları kısmı kayboldu. Ayrıyeten arama kısmından da arama yaparak bulamıyorum. Yani intel grafik kontrol paneli bilgisayarımda mevcut değil. Ve intel sürücüsü güncel olmasına rağmen. Bu grafik kontrol panelini nasıl geri getirebilirim?
Sürücü kurulu olmayabilir. Aygıt yöneticisinden ya da bir oyuna girerek kontrol edin.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Yok hocam sürücü kurulu ve güncel. Güncelleyince kayboldu zaten
Onun olmasına gerek yok zaten hiçbir işe yaramıyor. Şeyden açılıyordu. Grafik bağdaştırıcısı özelliklerinde sekmedi vardı İntel'in.

mehmettttttttttt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onun olmasına gerek yok zaten hiçbir işe yaramıyor. Şeyden açılıyordu. Grafik bağdaştırıcısı özelliklerinde sekmedi vardı İntel'in.
Cs:go oynuyorum. Ekranı 4:3 e aldığım zaman ekranın yan tarafları siyah oluyor. Yani aslında denetim panelini tam ekran ölçeklendirmesi için arıyorum ve bulamadım. Peki tam ekrana ölçeklendirmek için başka bir yol var mı? Harici ekran kartım amd, ordan bir şekilde halledebilir miyim tam ekrana ölçeklendirme ayarını?

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Cs:go oynuyorum. Ekranı 4:3 e aldığım zaman ekranın yan tarafları siyah oluyor. Yani aslında denetim panelini tam ekran ölçeklendirmesi için arıyorum ve bulamadım. Peki tam ekrana ölçeklendirmek için başka bir yol var mı? Harici ekran kartım amd, ordan bir şekilde halledebilir miyim tam ekrana ölçeklendirme ayarını?
cs nin uygulamasına sağ tık de özellikler orda uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak de. sanırım bu idi çözümü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da masüstüne sağ tık görüntü özellikleri
ordan gelişimiş ölçeklendirme.
ordan da gelişmiş ölçeklemeyi kapa

mehmettttttttttt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cs nin uygulamasına sağ tık de özellikler orda uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak de. sanırım bu idi çözümü.

ya da masüstüne sağ tık görüntü özellikleri
ordan gelişimiş ölçeklendirme.
ordan da gelişmiş ölçeklemeyi kapa
Yok olmuyor. Hiç bir şekilde olmuyor. İntel grafikleri denetim paneline ulaşmam lazım ama ona da ulaiamıyorum.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256

mehmettttttttttt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğimi yapın. Dediğim yere baktınız mı?

Dediğimi yapın. Dediğim yere baktınız mı?
görüntü bağdaştırıcısından bahsediyorsun sanırım orda görünüyor intelin sürücüsü ama intel grafik ayarları yok sorun tam olarak bu. Yoksa o dediğin yerde intel mevcut ve güncel o kısımda bir sorun yok

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
görüntü bağdaştırıcısından bahsediyorsun sanırım orda görünüyor intelin sürücüsü ama intel grafik ayarları yok sorun tam olarak bu. Yoksa o dediğin yerde intel mevcut ve güncel o kısımda bir sorun yok
Hayır aygıt yöneticisi demiyorum. Ekran çözünürlük ayarlamada var dediğim şey.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
O dediğiniz yeri bulamadım. Adım adım tarif etme imkanınız var mı?
Dediğim yer:
Burada İntel'in sekmesi olması lazım ama yeni nesillerin sürücüsünde bu sekme var mı yok mu bilmiyorum ama bakın. Buyurun:

AlphaHacker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hala sorun devam ediyosa microsoft storeye gir intel grafikleri kontrol merkezi var indir beta olmayanını sorun çözülüyor

Ahmet435626

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala sorun devam ediyosa microsoft storeye gir intel grafikleri kontrol merkezi var indir beta olmayanını sorun çözülüyor
Çok saol gerçekten. Cs için renk doygunluğunu yükseltmiştim. İntel i güncelleyince kontrol paneli gitti düzeltemedim ayarı ordan yapmıştım.