Intel Atom N280 işlemcili netbok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle sormak istediğim bişy var ben netbok almaya karar verdim fakat hızında bir sorunyaşar mıyım? yani internette gezindiğimde birileriyle sohbet ettiim zaman taıklma donma yavaşlama gibi sorunlar çıkarırmı kafamdaki en büyük soru işareti bu. ve almaya karar verirsem eğer n280 işlemcili hangi marka netboku tavsiye edersiniz kullandığınz memnun oldunuğunu veya olmadığını görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hızda Düşme Yavaşlama Gibi Bir Şey Söz Konusu Değil . Tabi Netbook'un Kavramını iyi Anladığınızı Düşünüyorum . Oyun Konusundada Fazla Seçeneğiniz yok

Ama İnternet Office Programları Kullanımı Müzik Dinleme film İzleme Dersen Fazla Fazla yeter Sana

N280 İşlemci ise Doğru Seçim N270 İşlemciye Göre %25 Performansı Daha İyi

Benim Önerebileceğim ise Budur

Asus EeePC 1008 HA

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok tabi kesinlikle masaüstüm ayrıyeten mevcut zatn güçlü de bi makine oyunları ondan oynamayı planlıyorum netbook isteğim sadece rahtça taşınabilir olması ve internetteki işlerimi halledebilmk. tavsiyen için saol fakat bi şey daha sormak istiyorum. netbookların çoğu xp ile geliyor bn satın aldığım zaman win7 kurarsam eksi veya artı yönde ne gibi getirileri olur. kısacası sence kurmalımıyım yoksa xp ile daha rahat mı çalışır makine

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Netbook lar için XP işletim Sistemi Öneriliyor Ama Ben Windows 7 Home Premium Kurmuştum XP den Daha iyi Performans Aldım Hatta Kurduğum Makinede İşlemci N270 Di

Ama Çok Pratik Bir Alet Kitap Gibi Heryere Götür Çokda Hafif Bütün İşlerini Görüyor Fazlasıyla

Windows 7 Kursan bile Pek Bir Sorun Yaşamassın

Burda Tercih Senin

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler yardımın için. sayende kafamda soru işareti kalmadı saol