İnt Cafe de izleniyormuyuz ?

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Sormak istediğim şey

İnternet cafede mesela meseni açtığımızda veya başka bir yere login olduğumuzda

parolalarımızınn alıma olasılığüı varmı ?

Buna Karşı Bir Çözüm yolu söylermisiniz ?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
elbette var böyle bi şans.
ayrıca bizim arkadaş millet napıyo diye bazen bakıyo müşterilere :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
elin işletmecisi senin msn adresini ne yapsın ? (mesen galiba msn oluyo?)
çok fazla şifrelerinin ele geçmesini istemiyosan şifreni ekran klavyesiyle gir
parolalarını kaydetme
ve bilgisayarla işin bittikten sonra reset at
hala güvenemiyosan git evinde gir

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Ekran klavyesinden girebilirsiniz.

Başlat > Çalıştır > osk.exe

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yaklaşık 1 yıl internet kafede çalıştım. Çalıştığım kafede tamamen kabinli masalar vardı. O an müşterinin içerde ne yaptığını bilmemiz için bilgisayarlarına bağlı web cam ile kendilerini izleyebiliyorduk, görüntülerini alabiliyorduk ve gerekli görürsek kaydedebiliyorduk. Ayrıca ekran görüntülerinide görebiliyorduk ve kaydedebiliyorduk. Bu hemen hemen tüm internet kafelerde uygulanır. Ama tabi hiç bir şekilde art niyet olmadan.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Eğer adam makinaya keyloger filan atmadıysa şifrelerin **** şeklinde gözükeceğinden bir sorun olmaz sanırım.Ama Msn'ye filan girerken anamasadaki adam hangi masanın o an ne yaptığını görebiliyor.Hatta @Zoki'nin dediği gibi ben İnt.cafede çalışırken yanımdaki arkadaş otururdu anamasaya kızın biri geldimi hemen bakardı onun PC sine.MSN adresini almak için filan :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Şifreni de alırlar nereye girdiğine de bakarlar ne yaptığınada yüzündeki ifadeye de :) Dikkatli ol yakalanma :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ekran klavyesi de bir bakıma tehlikeli. Kafe sahibi ekran görüntüsünü görebiliyor. Bilgisayarda ekran görüntüsünü kaydeden yazılım olabilir. Evde güvendiğin bir bilgisayarın varsa eve geldiğinde şifreni değiştirirsen bir sorun olmaz.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Kaçar yolu yok ekran klavyeside fayda etmez istese öğrenir..
(monitörü videoya çeken bi program vardı hdd'ye sığdığı kadar kaydediyo :D)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Not defteri açıp yazı boyutunu okunmayacak kadar küçültüp şifreni yazıp sonra kopyala yapıştır ile ekran izlemeden kurtulunabilir. Ama keylogger ise işe yaramaz.

Yine aynı şekilde şifreni (Örnek olarak şifremiz SDN olsun) S1D1N1 şeklinde not defterine yazıp kopyalayıp msn penceresine yapıştırdıktan sonra 1 ileri ****** şeklindeki kısımdan silersen olabilir :D Kafayı bozdum durun taktım bulucam bir yolunu :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Kablo sinyallerinden de çalınabiliyor şifre. Kablosuz klavye kullanırsanız sorun yok. İnternet kafelerde bu imkansız. Tabi size karşı bunu yapmaları için ajan olmanız gerekir.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bulamazsın onlt; adam hem keyloger kursa zaten hepsi ortaya çıkar ekranıda izledimi kaçışı yok :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Not defteri açıp yazı boyutunu okunmayacak kadar küçültüp şifreni yazıp sonra kopyala yapıştır ile ekran izlemeden kurtulunabilir. Ama keylogger ise işe yaramaz.

Yine aynı şekilde şifreni (Örnek olarak şifremiz SDN olsun) S1D1N1 şeklinde not defterine yazıp kopyalayıp msn penceresine yapıştırdıktan sonra 1 ileri ****** şeklindeki kısımdan silersen olabilir :D Kafayı bozdum durun taktım bulucam bir yolunu :D

bulmaya gerek yok :D şifrelerinin olduğu bi yazıyı yaz ondan sonra parça parça numaraları ve sayıları kopyala :D

sadk"b"lşasdkşals"u"askdaşiskdşisa"ğ"klşaskdakşsldki"r"lşd"a"kslşdkasşi"1"908"23"84902572476192 gibi :D
burdan Buğra123 ü çıkarabiliriz :D

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Buldum buldum :D flash belleğe not defterine şifresini yazacak. Yazı tipi boyutunu 1 yaptın mı okunmuyor ekrandan. Onu kopyalayıp yapıştır işte sonra çıkart flashı :D :clap:

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bir klavyeyle, bir ekran klavyesiyle, bir kopyala yapıştırla yaz en iyisi :)

---------- saat 12:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:01 eklenmişti ----------

Buldum buldum :D flash belleğe not defterine şifresini yazacak. Yazı tipi boyutunu 1 yaptın mı okunmuyor ekrandan. Onu kopyalayıp yapıştır işte sonra çıkart flashı :D :clap:
Kopyalama panosundaki verileri kontrol eden bir virüsten haberin var mı? :tt2:

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Boşa uğraşmayın diyorum heeyy :D:D
Her türlü bulur .
(bulurlarsa şifre değiştiririz en kötü (tabii bulan bizden önce değiştirmezse)) :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Evde bir yazılım yapın. Görsel arayüzüne bir kaç düğme koyun. Bir MSN için biri Facebook için vs. Şifre alanına tıkladıktan sonra ilgili düğmeye tıklayın, şifreyi yapıştırsın. Çok mu fantastik oldu? :P

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47

:huh: Ciddimiisn , Sarhoşmu :D

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
bile bile lades demek istemiyosan gitmeyecen internet kafeye.