Installer/Setup Engelleme Yazılımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Phabio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi,
örn. "3dsMax2009" isimli bir yükleme dosyası var elimde. Ben bu yükleme dosyasının çalıştırılmasını engellemek istiyorum -bilgisayarı tek kullanmıyorum-.
Bunu yapabilecek bir yazılım arıyorum.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kusura bakma, bilemedim. :)

İnşallah burada bir cevap bulurum.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi,
örn. "3dsMax2009" isimli bir yükleme dosyası var elimde. Ben bu yükleme dosyasının çalıştırılmasını engellemek istiyorum -bilgisayarı tek kullanmıyorum-.
Bunu yapabilecek bir yazılım arıyorum.
Spyware Terminator adında ücretsiz bir yazılım var.Her türlü setup dosyasını engelleyebilme şansına sahipsin.Bazen program kurarken adamı deli edecek kadar onay istiyor.Eğer istersen devredışı da bırakabilirsin.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Teşekkür ederim, deneyeceğim.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Spyware Terminator adında ücretsiz bir yazılım var.Her türlü setup dosyasını engelleyebilme şansına sahipsin.Bazen program kurarken adamı deli edecek kadar onay istiyor.Eğer istersen devredışı da bırakabilirsin.

Programı indirip kurdum, yalnız bahsettiğim fonksiyonu bulamadım. Biraz bilgi verebilir misin?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
XP ya da vista kullanıyorsan tam sana göre bir çözüm var.

Online Armor firewall

Anasayfa

· Puts you in control of your computer. No program can run unless you give it permission to do so, and you can always change your mind later. For example, if you decide to let a program run which then starts behaving badly, you can "Deny" it permission to run - and optionally delete any files it created. Again, we maintain a list of safe/dangerous programs to make it easier for you to decide what to trust.
İzin vermediğin hiçbirşey ama hiçbirşey çalışamaz, aktif olamaz.
Programda ayar değişikliklerine karşı şifre ile koruma yöntemi kullanılıyor.
Programı kurduktan sonra da yardımcı olurum.
Hangi antivirüsü kullandığını yazarsan iyi olur.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
rise teşekkür ederim. Şu an indiriyorum programı.

XP ve NOD32 Smart Security kullanıyorum.

Düzenleme:
Programı indirdim ve yükleme sırasında şu hatayı aldım,

adszrcb.png

Anti-Virüs yazılımımı (NOD32) pasif hale getirip tekrar denedim, sonuç değişmedi.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Nod32 uygundur.
Bahsettiğim program güvenlik duvarı olduğu için sisteminde başka güvenlik duvarı ya da internet security varsa çakışma olmasın diye sormuştum.
Programın bütün diyalogları bildiğimiz terimler ve program içindeki sağ tık menüsünden izin, yasaklama ya da güvenli çalıştırma yapılabiliyor.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Nod32 uygundur.
Bahsettiğim program güvenlik duvarı olduğu için sisteminde başka güvenlik duvarı ya da internet security varsa çakışma olmasın diye sormuştum.
Programın bütün diyalogları bildiğimiz terimler ve program içindeki sağ tık menüsünden izin, yasaklama ya da güvenli çalıştırma yapılabiliyor.

Güzel söylüyorsun fakat yazılımı yükleyemedim. :(
Bir üstteki mesajımda problemi belirttim. Bir bilgin varmı bu hata ile ilgili?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
XP üzerinde bahsettiğim tüm özellikleri kullandım. Hatta MSN, Explorer vs. programlara erişimi engelledim
Tecrübem ile tavsiye ettim de bu hataya bakıyorum şimdi.