Instagramda mesajlar bölümünde sorun yaşıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canberks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Tüm mesajları okuyorum ama mesaj görselinin üzerinde hep 9+ yazıyor. Gün içinde yeni mesaj geldiğinde de 9+ yerine gelen mesaj sayısı yazıyor. Ama okuduktan sonra yine 9+ yazmaya başlıyor.

Yaklaşık 1 yıldır durum bu şekilde. Uygulama sürekli güncel.Farklı cihazlarda da denedim.Silip tekrar yüklediğimde oldu. Ama düzelmiyor. Ne yapabilirim.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Bendede aynı sorun var webden kullanıyorum her zaman 3 yazıyor orada arada kayboluyor

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Ekran görüntüsü 2021-03-08 181317.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede aynı sorun var webden kullanıyorum her zaman 3 yazıyor orada arada kayboluyor
Ben de bilgisayarda ki uygulamadan da girsem, google chrome tarayıcıdan da girsem, telden de girsem hep 9+ gelip duruyor

Son düzenleme:

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
facebook un mesajlar bölümünü de kontrol edin. uygulamayı silip yeniden yükleyin. uygulama güncellenince bazen böyle şeyler olabiliyor.

güllpembe

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
23
Tüm mesajları okuyorum ama mesaj görselinin üzerinde hep 9+ yazıyor. Gün içinde yeni mesaj geldiğinde de 9+ yerine gelen mesaj sayısı yazıyor. Ama okuduktan sonra yine 9+ yazmaya başlıyor.

Yaklaşık 1 yıldır durum bu şekilde. Uygulama sürekli güncel.Farklı cihazlarda da denedim.Silip tekrar yüklediğimde oldu. Ama düzelmiyor. Ne yapabilirim.
bazen bende de oluyor sonra kendiliğinden düzeliyor