İnstagram'da eski gönderi yeni gönderiden önce çıkıyor

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Arkadaşlar, İnstagram'a girdiğim de eski gönderiler yeni gönderilerden daha önce çıkıyor. Sebebi nedir?

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Sanırım tamamen Instagram algoritmasıyla ilgili. Takip ettiğin sayfaların postları paylaşıldığı zaman anasayfana düştüyse ve sen onu görmeden sayfayı yenilediysen akışın bozulmaması için önce onları -ya da karma - gösteriyor olabilir. Tamamen varsayımsal konuştum sadece fikir yürütüyorum.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
İnstagram ile alakalı bir durum..

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Eğer birisini yeni takip ettiysen atılan son gönderisini senin ana sayfanın en üstüne atıyor. Belki yaşadığın şey bu olabilir.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar DOG SANS,

Eski gönderileri yeni gönderiler'den önce görme sıralaması tamamıyla Instagram algoritmasına bağlı bir durum ile söz konusudur. Ayrıca karşınıza çıkma sebepleri ise görmemeniz'den etkileşim ile beğeni sağlamamızdan kaynaklı da oluyor olabilir.

Teşekkürler, İyi Forumlar

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Sanırım tamamen Instagram algoritmasıyla ilgili. Takip ettiğin sayfaların postları paylaşıldığı zaman anasayfana düştüyse ve sen onu görmeden sayfayı yenilediysen akışın bozulmaması için önce onları -ya da karma - gösteriyor olabilir. Tamamen varsayımsal konuştum sadece fikir yürütüyorum.
Umarım öyledir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnstagram ile alakalı bir durum..
İnstagram'la alakası olup olmadığını bilmiyorum ama başka cihazlarda olmuyor.

Eğer birisini yeni takip ettiysen atılan son gönderisini senin ana sayfanın en üstüne atıyor. Belki yaşadığın şey bu olabilir.
Yeni bir sayfa takip edince o kişinin en son gönderisi nin anasayfama düştüğünü biliyorum. Fakat sorunun bu olduğunu düşünmüyorum.

Selamlar DOG SANS,

Eski gönderileri yeni gönderiler'den önce görme sıralaması tamamıyla Instagram algoritmasına bağlı bir durum ile söz konusudur. Ayrıca karşınıza çıkma sebepleri ise görmemeniz'den etkileşim ile beğeni sağlamamızdan kaynaklı da oluyor olabilir.

Teşekkürler, İyi Forumlar
Aslında sorun bu olabilir. Çünkü gönderilerini en çok beğendiğim sayfaların postları daha sık karşıma çıkıyor.

Son düzenleme: