Umarım öyledir.Sanırım tamamen Instagram algoritmasıyla ilgili. Takip ettiğin sayfaların postları paylaşıldığı zaman anasayfana düştüyse ve sen onu görmeden sayfayı yenilediysen akışın bozulmaması için önce onları -ya da karma - gösteriyor olabilir. Tamamen varsayımsal konuştum sadece fikir yürütüyorum.
İnstagram'la alakası olup olmadığını bilmiyorum ama başka cihazlarda olmuyor.İnstagram ile alakalı bir durum..
Yeni bir sayfa takip edince o kişinin en son gönderisi nin anasayfama düştüğünü biliyorum. Fakat sorunun bu olduğunu düşünmüyorum.Eğer birisini yeni takip ettiysen atılan son gönderisini senin ana sayfanın en üstüne atıyor. Belki yaşadığın şey bu olabilir.
Aslında sorun bu olabilir. Çünkü gönderilerini en çok beğendiğim sayfaların postları daha sık karşıma çıkıyor.Selamlar DOG SANS,
Eski gönderileri yeni gönderiler'den önce görme sıralaması tamamıyla Instagram algoritmasına bağlı bir durum ile söz konusudur. Ayrıca karşınıza çıkma sebepleri ise görmemeniz'den etkileşim ile beğeni sağlamamızdan kaynaklı da oluyor olabilir.
Teşekkürler, İyi Forumlar