Öncelikle Instagram hesabimda rehber bağlantısı ve senkronizasyonu kapalı onu belirtmek isterim. Mesajlara girdigimiz zaman biraz alta indiğimizde "Takip edebilecegin hesaplar" diye bir bölüm var ekte attığım gibi. Dediğim gibi rehber izinlerim kapalı ancak burada yine de öneriler var ve bazı öneriler saçma sapan hesaplar. Bazı öneriler rehberimle alakası yok, bazıları ise 5 6 yıl önce en fazla telefon rehberimde 1 2 ay durmuş olmasına rağmen o kişiye ve o kişinin açtığı 4 5 alternatif hesabını karşıma çıkartıyor. Velev ki rehberi bağla diyorum yine de degişmiyor. Hepsini tek tek çarpı tuşuna basarak kaldırıyorum ancak yukardan aşağı çekip sayfa yenilenince hepsi geri geliyor. Rahatsızlık verecek hesaplar var örnegin, engelliyorum o listeden kalkiyor, ancak engeli kaldirinca tekrar geliyor. Ki engellemek de kısıtlamak da sorun bu sefer engellenenler ve kısıtlılar listesinde gözüküyor haliyle o da istemeyecegim bir durum. Instagram neden telefon rehberimde olmayan hiç olmamış olan veyahut yıllar yıllar önce bi sebeple geçici olarak eklediğim hesapları karşıma çıkarıyor. Veri ve gizlilik ihlali olmuyor mu bu olay, bunu nasıl temizleyeceğiz illa önerecekse sadece mevcut rehberimden öneriler sunsun. Bunun çözümü var mıdır? Bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum. Teşekkürler.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: