İnstagram Story ile ilgili

Huseyinaltay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direkt konuya giriyorum dostlar. İnstagram hikayelerimi görenlerin listesinde 40. sırada olan birisi bir anda hikayemi görenlerin listesinde 5. sıralara girmeye başladı. 1 ay önce dm'den çok kısa bir mesajlaşmadan başka birbirimize bir etkileşimimiz de olmadı Sebebi nedir? Profilime girip fotoğraflarıma ve videolarıma mı sürekli bakıyor yoksa hikayelerimi defalarca mı izliyor? Yoksa farklı bir nedeni mi var? (bahsettiğim kişiyi tahmin ettiniz galiba ❤️)

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Benimkiler tekte sıralanıyor onlarda etkileşimin yüksek olduğu kişiler.
Yakın arkadaş çok konuştuklarım v.s. :D
Etkileşimin yükseliyodur :D

Huseyinaltay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Direkt konuya giriyorum dostlar. İnstagram hikayelerimi görenlerin listesinde 40. sırada olan birisi bir anda hikayemi görenlerin listesinde 5. sıralara girmeye başladı. 1 ay önce dm'den çok kısa bir mesajlaşmadan başka birbirimize bir etkileşimimiz de olmadı Sebebi nedir? Profilime girip fotoğraflarıma ve videolarıma mı sürekli bakıyor yoksa hikayelerimi defalarca mı izliyor? Yoksa farklı bir nedeni mi var? (bahsettiğim kişiyi tahmin ettiniz galiba ❤)
Konuyu takipteyim. Bu tarz olaylar bende yaşıyorum.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Buraya yazmadan eminim ki sizde zaten internette bakmışsınızdır bu neyin nesi diye. Bunun kesin şöyledir denen bir mantığı yok ama kullanıcı yorumlarına ve kişisel deneyimlere bakılırsa cevap evet. Etkileşimin arttığı kişiler bu listede baş sıralarda çıkıyor. Örneğin benim ilk 5 listemde ki 4 kişi çok yakın arkadaşım, diğeri ise sevgilim.

Huseyinaltay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buraya yazmadan eminim ki sizde zaten internette bakmışsınızdır bu neyin nesi diye. Bunun kesin şöyledir denen bir mantığı yok ama kullanıcı yorumlarına ve kişisel deneyimlere bakılırsa cevap evet. Etkileşimin arttığı kişiler bu listede baş sıralarda çıkıyor. Örneğin benim ilk 5 listemde ki 4 kişi çok yakın arkadaşım, diğeri ise sevgilim.
Evet baktım sebebi ne olabilir diye aslında biliyorum da ama hiç etkileşimimiz olmayınca bir şaşırdım. Dedim galiba hikayelerimi defalarca izliyor veya profilime defalarca giriyor sizce haklı olabilir miyim?

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Evet baktım sebebi ne olabilir diye aslında biliyorum da ama hiç etkileşimimiz olmayınca bir şaşırdım. Dedim galiba hikayelerimi defalarca izliyor veya profilime defalarca giriyor sizce haklı olabilir miyim?
Evet olabilirsiniz. Aynı zamanda sizinde karşıdaki kişinin profiline vs sık sık bakmanızda bunda pay sahibi olabilir.

OuzBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
şu tarz konularda neden bu kadar çekingensiniz hiç anlamıyorum birilerinin gelip elinizden tutup birleştirmesini mi bekliyorsunuz hikayede sıralamasını takip ediyor :) yapış yakasına gönlü var belli :)