İnstagram sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dileka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dileka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnstagrama giriş yapmayı deniyorum fakat şüpheli giriş lütfen gönderdiğimiz kodu giriniz diyor. Mailimi kontrol ettiğimde instagramdan gelen hiçbir posta ya da kod yok. Bir türlü giriş yapamıyorum. Yüzlerce kez denedim ama o kod gelmiyor. Mailimi doğruluğundan eminim kontrol ettim. Yardımcı olursanız sevinirim

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
İnstagrama giriş yapmayı deniyorum fakat şüpheli giriş lütfen gönderdiğimiz kodu giriniz diyor. Mailimi kontrol ettiğimde instagramdan gelen hiçbir posta ya da kod yok. Bir türlü giriş yapamıyorum. Yüzlerce kez denedim ama o kod gelmiyor. Mailimi doğruluğundan eminim kontrol ettim. Yardımcı olursanız sevinirim
instagram yoğunluktan dolayı mailleri geç yollayabiliyor bekleyin biraz

AnılTpskl

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Tamamen Instagram ile alakalı vakit geçtikten sonra tekrar deneyin veya telefon numarası ekleyin.