AlperenHD53
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
İnstagram hesabımda hiçbir fotoğraf beğenmiyorum, yorum yazamıyorum emin olmamakla birlikte hatta takip isteği bile atamıyorum galiba sanırsam Instagram hesabımı bot bir hesap olarak nitelendirdi bu problemi nasıl düzeltebilirim acaba?
Ek olarak eklediğim fotoğraftaki gibi bir tarih veriyordu önceden de ancak bu süre doldu ve tekrar 1 ay sonrasına demeye başladı bu süre için. Daha önceden de birkaç kez böyle etkileşim problemleri yaşıyordum ancak 1-2 gün sonra geçiyordu ilk defa bu kadar uzun süredir devam ediyor problem.
Ek olarak eklediğim fotoğraftaki gibi bir tarih veriyordu önceden de ancak bu süre doldu ve tekrar 1 ay sonrasına demeye başladı bu süre için. Daha önceden de birkaç kez böyle etkileşim problemleri yaşıyordum ancak 1-2 gün sonra geçiyordu ilk defa bu kadar uzun süredir devam ediyor problem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek: Herhangi bir bot beğeni takipçi türevi uygulama kullanmadım.İnstagram hesabımda hiçbir fotoğraf beğenmiyorum, yorum yazamıyorum emin olmamakla birlikte hatta takip isteği bile atamıyorum galiba sanırsam Instagram hesabımı bot bir hesap olarak nitelendirdi bu problemi nasıl düzeltebilirim acaba?