Bl0wess
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben farklı bi hesabın anlık olarak ne yaptığını bilmek istiyorum mesela şu kişiyi takipten çıkardı şunu takip etmeye başladı fln gibi var mı böyle bi uygulama?
maalesefBunu yaparak kendine işkence mi yapacaksın ?![]()
Bunu yapmadığın da daha huzurlu hissedeceğine yemin edebilirim. Bazen insanların gitmesine izin vermelisin onlar senin hayatının turistleri gibi düşün. Sen beyninde boşverdiğin zaman herşey bitiyor. Ha ama değer bir insansa hata yaptıysan sonuna kadar git. Diğer türlüsü yaşam kaliteni etkiler.maalesef![]()
Eyvallah reis kralsın çok doğru söylüyosunBunu yapmadığın da daha huzurlu hissedeceğine yemin edebilirim. Bazen insanların gitmesine izin vermelisin onlar senin hayatının turistleri gibi düşün. Sen beyninde boşverdiğin zaman herşey bitiyor. Ha ama değer bir insansa hata yaptıysan sonuna kadar git. Diğer türlüsü yaşam kaliteni etkiler.
Hayır doğru söylemem önemli değil eğer vazgeçersen kral olan sen olacaksın. Hoş konuyuda bilmiyorum ama inşallah burda bana tamam deyip gidip instaya yapışmazsınEyvallah reis kralsın çok doğru söylüyosun![]()