[TR]`Spark
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
2 tane arkadaşım kullanıyor güvenilir diyorlar ama ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum kullanan varsa cevap yazabilir mi?
2 tane arkadaşım kullanıyor güvenilir diyorlar ama ben sizin fikirlerinizi merak ediyorum kullanan varsa cevap yazabilir mi?
4.21.Yalnız InstAero Gizli Hesapları Göstermiyor
Ama burdaki uygulama Postegro ben InstAero dan bahsediyorum
Biliyorum. Aynı sistem. Girdiğin an çekicek verilerini.Ama burdaki uygulama Postegro ben InstAero dan bahsediyorum
Güvenilir.
Kullanıyorum.Kullanıyor musun
Aga eskiden bende kullanıyordum ama ekranıma hesabınız başka birinin eline heći yazısı geldi şifreyi değiştirdim 1 ay boyunca post beğenemedimKullanıyorum.
Şifreyi başka bir yere girmişsindir ya da brute force saldırısı falan yapılmıştır hesabına.Aga eskiden bende kullanıyordum ama ekranıma hesabınız başka birinin eline heći yazısı geldi şifreyi değiştirdim 1 ay boyunca post beğenemedim
Hesabınıza Fazla Beğeni yada Takipçi için başka bir uygulamaya girdiğiniz için yazıyordu bot filan basmıyorumŞifreyi başka bir yere girmişsindir ya da brute force saldırısı falan yapılmıştır hesabına.
Hiç İnstaero kullanmadığım ve herhangi bir yere giriş yapmadığım hesabımda da aynı uyarıyı vermişti.Hesabınıza Fazla Beğeni yada Takipçi için başka bir uygulamaya girdiğiniz için yazıyordu bot filan basmıyorum
neden kullanacaksınızHesabınıza Fazla Beğeni yada Takipçi için başka bir uygulamaya girdiğiniz için yazıyordu bot filan basmıyorum
Görüldü Gizleme ve Arka Planı Değiştirme Özellikleri Çok iyi bir profile baktığımızdada bizi takip edip etmediğimiz görünüyor post indirebiliyoruz o yüzden istiyorumneden kullanacaksınız