İnsilah: Türk Yapımı Online Oyun!

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Türkler Online arenada fırtına estirmeye devam ediyor. Dikeroad'un geliştirdiği İnsilah, yakında bizlerle birlikte olacak.

Türk online oyun geliştiricilerinden Dikeroad, İnsilah adında tarayıcı tabanlı bir online oyun üzerinde çalışıyor. Online arenada yer alacak olan ve oldukça umut vaadeden oyun, taktik ve strateji tabanlı olacak. Geliştirici ekip, online oyun tecrübelerini, teknik bilgileriyle harmanlayarak İnsilah'ı hazırladıklarını açıkladı. İnsilah'ın amacı, Türkiye'de başarılı olduktan sonra bu başarıyı Avrupa'ya taşımak olacak. İnsilah, yurtdışı planlarının olmasından dolayı Türkçe dışındaki dilleri de zamanla destekleyecek.

metallica91

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tarayıcı tabanlı bir oyun olsada türk çevrimiçi oyun sektörünün ilerlemesi çok güzel...
bundan öncede Hükümran Senfoni ( tarayıcı tabanlı) ve İstanbul Kıyamet Vakti (mmorpg)
gibi başarılı oyunları da görmüştük...

edit: hikayesini blogdan tamamen okudum. hikaye gerçektende çok iyi yazılmış..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende Knight Online , Silkroad Online tarzı bir Oyun Sandım
Browser Tabanlı oyunmuş Ben pek ısınımadım Browser oyunlarına

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tarayıcı tabanlı oyunları pek sevemedim. Görsellik sadece resimlerden ibaret oluyor belki birazda flash ama ondan öteye geçemiyor. Yüzlerce oyun tipi var buna benzer. Ayrıca bunu özel kılan şey sadece %100 türk yapımı olması.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende insilah yazınca sandım inşaallah türk yapımı online oyun yapıyorlar yazısını yanlış yazmışlar insilah türk yapımı online oyun diye:D

Bende tarayıcı tabanlı oyunları sevmem.