xPhoenix06
Profesör
arkadaşlar merhaba. 144hz monitörler var. ama insan gözü 30 hz görmüyor mu? aradaki fark ne yani biri daha fazla kare sunuyor biliyorumda insan gözü saniyede 30 hz görüyor diye biliyorum
Benim ki pixel pixel sanırsın MC çağından gözüm varİnsan gözü kare kare mi görüyor yahu işsiz misiniz?
Herşeyi anında gördüğümüze göre baya yüksek olsa gerek.arkadaşlar merhaba. 144hz monitörler var. ama insan gözü 30 hz görmüyor mu? aradaki fark ne yani biri daha fazla kare sunuyor biliyorumda insan gözü saniyede 30 hz görüyor diye biliyorum
Aynen. Motion blur kapat düzelir.Elimizi sallayınca bulaniklaşıyor, acaba onu video ayarlarından kapatabiliyormuyuz?
Yalan söylüyorsun. Bunu sen yazdın ve cezasını çekeceksin. İdam edileceksin.Ben böyle bir şey yazmadım yalan, fotoşok bu
Matematik sınavlarında oluyor.Gözümüz 144HZ ama arada fps drop yiyoruz. 30HZ'ye düşürüyor kendini.
Matematik sınavlarında direk crash yiyorsun.Matematik sınavlarında oluyor.
Mecbur driver silip kuruyoruz.Matematik sınavlarında direk crash yiyorsun.
Benim de gözüm yorulunca, 20 HZ ve altına düşüyor. Çok takılıyor. Nasıl düzeltirim gözümü? ?Gözümüz 144HZ ama arada fps drop yiyoruz. 30HZ'ye düşürüyor kendini.
İşte o driverleri yükleyene kadar da sınav bitiyor sıkıntı orada.Mecbur driver silip kuruyoruz.
Darboğaz ile renk körlüğünün ne alakası var Allah Allah. Darboğaz yaşayanlar gözlük takıyor.Gözlük takanlar ''OC'' yapmış oluyor sanırsam. Darboğaz yaşayanlar renk körü mü oluyor?
FPS drop giriyor anlaşılan. Ram takviyesi yap.Benim de gözüm yorulunca, 20 HZ ve altına düşüyor. Çok takılıyor. Nasıl düzeltirim gözümü? ?