İnsan gibi bir insan....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

İnsan gibi bir insan O

Kişilikli bir insan. O onurlu bir insan. O gururlu bir insan. En önemlisi insan gibi bir insan!

İnsanlara olan bütün güvenimin sarsıldığı, kendimi herkese kapattığım bir dönemde karşılaştım onunla...

Hani insanı insan yapan değerler vardır Gururlu ve onurlu olmak gibi... Kendinden emin olmanın verdiği naifliğe sahip olmak gibi... Vicdan ve merhamet duygularına sahip olmak gibi. O bunların hepsine ve daha fazlasına sahip.

Sevginin ve saygının sorumsuzca tüketildiği, ilişkilerin tamamen menfaat ve çıkar ilişkilerine dönüştüğü bu ortamda onunla karşılaşmak benim için büyük bir şans oldu.
Teşekkürler GÜZEL İNSAN Seni tanıma şansını bana verdiğin için teşekkürler.

O'nu yazmak isteyişim bu yüzdendir. Böyle bir yüreği, böyle bir asaleti, en önemliside böyle bir insanı başkaları da tanısın istedim. Tanısınlar ki yüreklerine insanlık tohumları ekilsin.

İlk bakışta anlayamazsınız onu, tek kaşı yukarda, anlaşılmayacak kadar ters biri olarak görürsünüz . Çünkü bu yönüyle yaklaşır insanlara.

Düşünürsünüz, Karşısındakinin sabrını mı ölçmek istiyor ya da kendisine verilen değerin ne kadar süreceğini mi bilmek istiyor. Bu yüzden mi böyle yaklaşıyor diye....

Hani bazı anlar vardır Bakarsın ve gördüğünü yakalarsın ya, ben de öyle bir an yakaladım onun bakışlarında... İçinde öyle güzel sevgi ışıltıları vardı ki yüreğinin bütün güzelliği sanki gözlerinde yazılıydı. O an nasıldı? Nasıl duygular içerisindeydi? Bilinmez. Ama ben o bakışlarda sevgisinin büyüklüğünü ve ulaşılmazlığını, yaşanmışlıklarının vaktinden önce olgunlaştırdığı o kocaman ve güzel yüreğini gördüm. Sanki onu yıllardır tanıyormuşum gibi....

Aslında O anlaşılması çok zor bir insandır. Kendisi, kendi için çok önemlidir. Onun içindir ki duygularını asla belli etmez. Kaldı ki ifade etmesini beklemek, çok büyük bir yanlışlık olur. Onu, onun gözüyle görmek, yaşamak, hissetmek gerekir.

Bu o kadar kolay mı? Tabii ki değil, hem de hiç kolay değil. O da bunu çok iyi biliyor. Çok iyi bildiği bir şey daha var ki O özel biridir. Bunu da her duruşuyla, tavırlarıyla ve konuşmalarıyla adeta haykırır çevresine...

Ama O sevdiklerini de çok özel biri yapandır aynı zamanda.

Ancak sevgisini çok da savurgan kullanmaz. Hiç bir duygu karşılıksız kalmaz onda. Yeter ki vazgeçilmeyecek biri olsun sevdiklerinin nazarın da, yeter ki emek verilsin sevgisine ve yine yeter ki O hissetsin bütün bunları... İşte o zaman dünyanın bütün güzelliklerini ayaklarınızın altında görürsünüz. Böyle bir güzelliği hissetmek için emek vermeye değmez mi sizce de?

Sevgisi bu kadar yüce olan bir insanın, ya sevgisizliği nasıl olur? Hiç düşündünüz mü?
Buz gibi soğuk, bıçak kadar da keskin. Peki sizce de doğal değil mi bu?

Sen, içindeki sevginin en güzelini, en verilmezliğini ver. Birileri gelip bu güzellikler ve incelikler karşısında bütün kıymet bilmemişliğiyle şımarsın ya da gaflete düşsün. Aman Allah'ım....İşte bu bakışları da gördüm ben O insanda... Ürperdim açıkçası... Çünkü, o bakışlarda ki soğukluk korkunç boyutlardaydı. YANLIŞLARA ASLA AF YOK! Böyle haykırıyordu bakışları...

Neden? diye sordum kendi kendime... Bir cevap bulmaya çalıştım ve sonunda eğrisiyle, doğrusuyla şu kanıya vardım

Bu insan kendi gibi bir benliği bulamamışlığın yorgunluğunu taşıyor.
Güveni istismar edilmiş.
Sonuçta, hiçbir değere inancı kalmamış, ruhunu besleyen imanı dışında.

İhtimaller... İhtimaller... İşte ancak böyle ihtimaller yürütürüz O nun için.

Acaba ruhunun derinliklerinde neler yatar? Allahım bir bilebilsem? Bir çözebilsem? diye söylenip durursunuz. Nafile! Onu çözmeye, yüreğini görmeye çalıştığınızda, koşarak uzaklaşır sizden...

O aslında sevginin anlamını yitirmiş insanların arasında, kendi yüreğinde ki güzel sevgiyi bulmak, sevilmek sadece sevilmek istemektedir. Ve sevilirken, sevilmeyi kimseyle paylaşmak istememektedir. O sevgisini, sevildiği kişiden başkasıyla paylaşmayı asla düşünmemektedir.

Şunu bil ki güzel insan bugünde, yıllar sonra da, dünyanın neresinde olursan senin için endişe eden, senin için dua eden biri olacak!!!

Evet güzel insan insan gibi insan sen hiçbir zaman değişme olurmu? Kimseye, canım diyenlere bile, kendinden fazla asla değer verme. Verme ki o güzel duyguların, o güzel ruhun daha fazla incinmesin.

Seni ömrümce sevmek için buradayım. Sevilmeyi haketmek için buradayım.

Çünkü, sen insan gibi bir insansın!!!

Adın gibi, adına yaraşır Güçlü ve soylu...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Yine sana ceza verme zamanı gelmiş sanırım Seçil (:

Her şeyi anlatacak mısın böyle o.O

:#

Bu arada (S) (L) (S) (K)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
eee SDN'nin admini bu başka adminlere benzemez. :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bir ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Çocukları forumda büyütücez. Ozan az çalışıyor. Kapıcılar kralı gibi oldu. Hahaha

:D Hatta bu benzetmeyi de birisi yapmıştı. Karşı siteye de bizim oğlan bakacak :D piihihihi

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Abi ShiftDelete.Org açarsınız ailecek uzar gider bu..

.biz .siz .hepimiz. ...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
www.sdn.com.tr desem...

:$

hiiii :S yine azımdan kaçırdım.

berkin beni döfcek o.O :# topuukkkkkkkk :# (&) >>

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Blue.Silk dedi ki:
Bu ne aşktır böyle yarebbim :(
Sahiden ya... Seçilden Troy hakkında herhangi bir şey okuduğumda hep böyle diyorum ''bu ne aşktır...?'' Allah aralarında ki bağı bozmasın maşaallah.. ^^

Hep mutlu olursunuz inşlh :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dsc00387et6.jpg

Runn Sende nazar boncuunu tak :P

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
lütfen adımı düzgün yaz :P

nazar.JPG

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Troy dedi ki:
Yine sana ceza verme zamanı gelmiş sanırım Seçil (:

Her şeyi anlatacak mısın böyle o.O

:#

Bu arada (S) (L) (S) (K)

troy,
seni alkışlıyorum hemde ayakta...seni seviyorum... iyiki benim aşkımsın, sevgilimsin :) üçüncü seçil çıkartması na gerek kalmasın yasak gelmeden ben susayım en iyisi :D

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Nasıl bir sevgidir bu :$ (S) (L)

Allah mesut etsin (S)

Bu arada bende kişiliğine hayranım bir insan bu kadar mı iyi niyetli olur ^^ nasıl bir Admin Troy iki eli Server'da olsa yine ihtiyacın olunca sana yardım elini uzatıyor Allah her şeyi gönlüne göre versin Troy Seni başımızdan eksik etmesin ^^

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Amin, evet Erthon maşaAllah hiç bir kibri yok yardım etme konusunda. Sahiden çok iyi niyetli. Böyle adminimiz olduğu için şanslıyız. ^^ Hakkında herşeyin en güzeli, en hayırlısı olur inşaAllah. Seçil ile de tamamına erdirsin inşaAllah. Hep mutlu olsunlar. ^^

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Allah seni başımızdan eksik etmesin amin:)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] senimi kırcam:D hadi burdan dewam edelim:)O gerçekten bir kahraman:)))

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Forumda aşk mı var ? :) İşte gerçek tanıma bu oluyor herhalde :D

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tarafi gazetecilik :D ozelinize girmek gibi olmasinda siz nie evlenmediniz bunca zaman, paraniz fln yoksa SDN ailesi olarak bi kumbara acalim toparlayip basgoz edelim sizi artik ;)Saka bir yanada secilin sectikleri konusunada daha once yazdigim gibi masallah size , boyle uzun birliktelikleri bulmak zor bu devirde Allah gonlunuze gore versin

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551

İnsan gibi bir insan O

Kişilikli bir insan. O onurlu bir insan. O gururlu bir insan. En önemlisi insan gibi bir insan!

İnsanlara olan bütün güvenimin sarsıldığı, kendimi herkese kapattığım bir dönemde karşılaştım onunla...

Hani insanı insan yapan değerler vardır Gururlu ve onurlu olmak gibi... Kendinden emin olmanın verdiği naifliğe sahip olmak gibi... Vicdan ve merhamet duygularına sahip olmak gibi. O bunların hepsine ve daha fazlasına sahip.

Sevginin ve saygının sorumsuzca tüketildiği, ilişkilerin tamamen menfaat ve çıkar ilişkilerine dönüştüğü bu ortamda onunla karşılaşmak benim için büyük bir şans oldu.
Teşekkürler GÜZEL İNSAN Seni tanıma şansını bana verdiğin için teşekkürler.

O'nu yazmak isteyişim bu yüzdendir. Böyle bir yüreği, böyle bir asaleti, en önemliside böyle bir insanı başkaları da tanısın istedim. Tanısınlar ki yüreklerine insanlık tohumları ekilsin.

İlk bakışta anlayamazsınız onu, tek kaşı yukarda, anlaşılmayacak kadar ters biri olarak görürsünüz . Çünkü bu yönüyle yaklaşır insanlara.

Düşünürsünüz, Karşısındakinin sabrını mı ölçmek istiyor ya da kendisine verilen değerin ne kadar süreceğini mi bilmek istiyor. Bu yüzden mi böyle yaklaşıyor diye....

Hani bazı anlar vardır Bakarsın ve gördüğünü yakalarsın ya, ben de öyle bir an yakaladım onun bakışlarında... İçinde öyle güzel sevgi ışıltıları vardı ki yüreğinin bütün güzelliği sanki gözlerinde yazılıydı. O an nasıldı? Nasıl duygular içerisindeydi? Bilinmez. Ama ben o bakışlarda sevgisinin büyüklüğünü ve ulaşılmazlığını, yaşanmışlıklarının vaktinden önce olgunlaştırdığı o kocaman ve güzel yüreğini gördüm. Sanki onu yıllardır tanıyormuşum gibi....

Aslında O anlaşılması çok zor bir insandır. Kendisi, kendi için çok önemlidir. Onun içindir ki duygularını asla belli etmez. Kaldı ki ifade etmesini beklemek, çok büyük bir yanlışlık olur. Onu, onun gözüyle görmek, yaşamak, hissetmek gerekir.

Bu o kadar kolay mı? Tabii ki değil, hem de hiç kolay değil. O da bunu çok iyi biliyor. Çok iyi bildiği bir şey daha var ki O özel biridir. Bunu da her duruşuyla, tavırlarıyla ve konuşmalarıyla adeta haykırır çevresine...

Ama O sevdiklerini de çok özel biri yapandır aynı zamanda.

Ancak sevgisini çok da savurgan kullanmaz. Hiç bir duygu karşılıksız kalmaz onda. Yeter ki vazgeçilmeyecek biri olsun sevdiklerinin nazarın da, yeter ki emek verilsin sevgisine ve yine yeter ki O hissetsin bütün bunları... İşte o zaman dünyanın bütün güzelliklerini ayaklarınızın altında görürsünüz. Böyle bir güzelliği hissetmek için emek vermeye değmez mi sizce de?

Sevgisi bu kadar yüce olan bir insanın, ya sevgisizliği nasıl olur? Hiç düşündünüz mü?
Buz gibi soğuk, bıçak kadar da keskin. Peki sizce de doğal değil mi bu?

Sen, içindeki sevginin en güzelini, en verilmezliğini ver. Birileri gelip bu güzellikler ve incelikler karşısında bütün kıymet bilmemişliğiyle şımarsın ya da gaflete düşsün. Aman Allah'ım....İşte bu bakışları da gördüm ben O insanda... Ürperdim açıkçası... Çünkü, o bakışlarda ki soğukluk korkunç boyutlardaydı. YANLIŞLARA ASLA AF YOK! Böyle haykırıyordu bakışları...

Neden? diye sordum kendi kendime... Bir cevap bulmaya çalıştım ve sonunda eğrisiyle, doğrusuyla şu kanıya vardım

Bu insan kendi gibi bir benliği bulamamışlığın yorgunluğunu taşıyor.
Güveni istismar edilmiş.
Sonuçta, hiçbir değere inancı kalmamış, ruhunu besleyen imanı dışında.

İhtimaller... İhtimaller... İşte ancak böyle ihtimaller yürütürüz O nun için.

Acaba ruhunun derinliklerinde neler yatar? Allahım bir bilebilsem? Bir çözebilsem? diye söylenip durursunuz. Nafile! Onu çözmeye, yüreğini görmeye çalıştığınızda, koşarak uzaklaşır sizden...

O aslında sevginin anlamını yitirmiş insanların arasında, kendi yüreğinde ki güzel sevgiyi bulmak, sevilmek sadece sevilmek istemektedir. Ve sevilirken, sevilmeyi kimseyle paylaşmak istememektedir. O sevgisini, sevildiği kişiden başkasıyla paylaşmayı asla düşünmemektedir.

Şunu bil ki güzel insan bugünde, yıllar sonra da, dünyanın neresinde olursan senin için endişe eden, senin için dua eden biri olacak!!!

Evet güzel insan insan gibi insan sen hiçbir zaman değişme olurmu? Kimseye, canım diyenlere bile, kendinden fazla asla değer verme. Verme ki o güzel duyguların, o güzel ruhun daha fazla incinmesin.

Seni ömrümce sevmek için buradayım. Sevilmeyi haketmek için buradayım.

Çünkü, sen insan gibi bir insansın!!!

Adın gibi, adına yaraşır Güçlü ve soylu...
Enfes bir çözümleme, Allah kavuştursun tüm sevenleri, sevgisini ebediyen Rabbinden dileyenleri...