craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
Söylemezsen içinde, söylersen de k*çında patlıyo
O yüzden söyleme daha iyi 

bir an kendimi okudum sandım ben 6 aydır bu durumun ıcındeyım
yaw bu aşkı kim bulmuş![]()
2007 yılından beri shiftdelete.net takipçisiyim ve farkettim ki itiraflar bölümüne hiç uğramamışım. Çok fazla paylaşım yapmasamda nedeni İşimden dolayı yoğunluğum du hep. İşte benimde itirafım bu
Aslında hayatımda beni en çok etkileyen bir itirafım var birazda pişmanlığa dönüşen bir durum.
Lise yıllarında çok utangaç biriydim , hayatımda bu zamana kadar ilk defa aşık olmuştum ve söylemeyememiştim. 23 yaşındayım ve 5 yıl önce aşık olduğum kızdan kilometrelerce uzaktayım ve hala aşığım . Uğruna şiirler yazdım . 30 sayfalık bir şiir defterim bile oldu. Yazının sonunda ki şiir sadece bir tanesi.
Aşık olduğum kız facebookta 1 senedir arkadaş olarak ekli ve bir defa bile bir kelime yazamadım.Telefon numarası cebimde bir kere olsun aramadım mesaj atmadım. Yazabilecek bir şey bulamıyorum. Belkide korkudan yada hala ona karşı utangacım.
Hala seviyorum ama dediğim gibi söylemedim. İşte 2. itiraf buydu
Son itiraf ise bu yazdıklarımın içeriğindeki durumu yakın çevremdekiler , kardeşim bile bilmiyor. Dostum dediğim insanlara bile açıklamadım , sadece burda açıkladım.
Bu arada bu bölüm çok iyi geldi. İçimi döktüm biraz olsun rahatladım
Şiire gelince , bir örneğide paylaşıyorum sizlerle. Bu arada teşekkürler bu uzun mu uzun itirafımı okuduğunuz için
KEŞKE
Keşke bir deniz kenarında oturabileydik seninle
Dalgaların sesi , rüzgarın şarkıları eşliğinde
Uzun uzun izleyelebilseyim gözlerini hiç kaçırmadan bir defa olsun kırpmadan.
Keşke yürüyebilseydik, nereye gittiğimizi bilmeden
Kuşların cıvıltıları , güneşin o ılık sıcaklığı eşliğinde
Ellerine dokunabilseydim, tutabilseydim hiç bırakamıyacağım gibi
Keşke sarılabilseydim boynuna
Saçlarını okşayabilseydim.
Koklayabilseydim tenini
Hissedebilseydim dudaklarımda.
Keşke konuşabilseydik ,
Sen anlatırdın ben dinlerdim uzun uzun
Söyleyebilseydim keşke o iki kelimeyi,
Seni seviyorum diyebilseydim...
Hocam şiirde duyguyu iyi yansıtmışsın fakat nasıl anlatayım o yaş grubundaki kızlar böyle duygulu şeyler(şiir yazı hediye genel konuşuyorum) hoşlanmaz seni seviyorum yerine senden hoşlanıyorum cümlesinden hoşlanıyorlar.
Ayrıyeten 30 sayfa yazmışsın ve okutmaya kalmışsan bir şiirin bile kızı bayar bunlar ilişki ilerledikten sonra beğenilecek şeyler ilişkiyi değil hem o düşük üslüp ne yenilmiş gibi sanki kız sana hiç bakmamış hiç ciddiye almamış gibi yazmışsın. Bir de şuna bak 1 ay önce yazdım
Bir sevda ki asirlik bir cinar
Sevdayi ask yapan asilmaz bir duvar
Her saniyemi yuce bir tutkuyla geciriyorken ben
Gonlum ruzgarlara dayaniksiz bir yelken
Oyle bir guzel ki esi benzeri az bulunur
Derdimin devasi al yanaklardaki bu nur
Gozler ki tek bakisiyla sairler susturur
O gozler ki tek bakisiyla gonuller costurur
Ey guzeller guzeli! Benim icin ozelsin
Ben bakmasam dahi sen yine guzelsin
Normal şartlarda senin şiirin daha güzel ama bir kıza benim yazdığımı okuduğun takdirde terslese bile iddialı üslüp sayesinde ve laf salatasıyla dikkatini çekecektir
NOT: Bu uzun mesaj aslında bir öz eleştiridir kendime cevap oldu aslında![]()
hocam arkadaşı öyle korkutma yaSöylemezsen içinde, söylersen de k*çında patlıyoO yüzden söyleme daha iyi
![]()
Pişman olmaktansa söylemek daha iyidir bence en azından ben söylemeye cesaret ettim o onu bile yapamadı diyebilirsiniz.
"Güzelliğin beş para etmez, şu bende ki aşk olmasa" Aşık Veysel
Evet bütün aşıklarda ortak olan budur. Bir kısmı aksiyona döker bir kısmı içinde yaşar...
Arkadaşı destekliyoruz ama bilelim ki aşık olduktan sonra hemen tanışıp kaynaşssalardı bu duyguları yaşamayacak,
30 küsur sayfa da döktürmemiş olacaktı. Su akar yolunu bulur demiş atalar.
Her ikisine de saygı duymak lazım.