İnsan Aşık olduğunu söyleyemezse...

Reaksiyon puanı
189
Söylemezsen içinde, söylersen de k*çında patlıyo :D O yüzden söyleme daha iyi :D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yaw bu aşkı kim bulmuş:):)
seyyar-tayyar-a-hapis-soku-2632591_9450_o.jpg

2007 yılından beri shiftdelete.net takipçisiyim ve farkettim ki itiraflar bölümüne hiç uğramamışım. Çok fazla paylaşım yapmasamda nedeni İşimden dolayı yoğunluğum du hep. İşte benimde itirafım bu :)

Aslında hayatımda beni en çok etkileyen bir itirafım var birazda pişmanlığa dönüşen bir durum.
Lise yıllarında çok utangaç biriydim , hayatımda bu zamana kadar ilk defa aşık olmuştum ve söylemeyememiştim. 23 yaşındayım ve 5 yıl önce aşık olduğum kızdan kilometrelerce uzaktayım ve hala aşığım . Uğruna şiirler yazdım . 30 sayfalık bir şiir defterim bile oldu. Yazının sonunda ki şiir sadece bir tanesi.
Aşık olduğum kız facebookta 1 senedir arkadaş olarak ekli ve bir defa bile bir kelime yazamadım.Telefon numarası cebimde bir kere olsun aramadım mesaj atmadım. Yazabilecek bir şey bulamıyorum. Belkide korkudan yada hala ona karşı utangacım.
Hala seviyorum ama dediğim gibi söylemedim. İşte 2. itiraf buydu :)

Son itiraf ise bu yazdıklarımın içeriğindeki durumu yakın çevremdekiler , kardeşim bile bilmiyor. Dostum dediğim insanlara bile açıklamadım , sadece burda açıkladım.

Bu arada bu bölüm çok iyi geldi. İçimi döktüm biraz olsun rahatladım :)

Şiire gelince , bir örneğide paylaşıyorum sizlerle. Bu arada teşekkürler bu uzun mu uzun itirafımı okuduğunuz için :)

KEŞKE

Keşke bir deniz kenarında oturabileydik seninle
Dalgaların sesi , rüzgarın şarkıları eşliğinde
Uzun uzun izleyelebilseyim gözlerini hiç kaçırmadan bir defa olsun kırpmadan.

Keşke yürüyebilseydik, nereye gittiğimizi bilmeden
Kuşların cıvıltıları , güneşin o ılık sıcaklığı eşliğinde
Ellerine dokunabilseydim, tutabilseydim hiç bırakamıyacağım gibi

Keşke sarılabilseydim boynuna
Saçlarını okşayabilseydim.
Koklayabilseydim tenini
Hissedebilseydim dudaklarımda.

Keşke konuşabilseydik ,
Sen anlatırdın ben dinlerdim uzun uzun
Söyleyebilseydim keşke o iki kelimeyi,
Seni seviyorum diyebilseydim...​

Şimdi abicim şimdi sana onu yap bunu yap şunu yapma derim. Ama aynı sorun bendede var burada yazması kolay :S

Hocam şiirde duyguyu iyi yansıtmışsın fakat nasıl anlatayım o yaş grubundaki kızlar böyle duygulu şeyler(şiir yazı hediye genel konuşuyorum) hoşlanmaz seni seviyorum yerine senden hoşlanıyorum cümlesinden hoşlanıyorlar.

Ayrıyeten 30 sayfa yazmışsın ve okutmaya kalmışsan bir şiirin bile kızı bayar bunlar ilişki ilerledikten sonra beğenilecek şeyler ilişkiyi değil hem o düşük üslüp ne yenilmiş gibi sanki kız sana hiç bakmamış hiç ciddiye almamış gibi yazmışsın. Bir de şuna bak 1 ay önce yazdım

Bir sevda ki asirlik bir cinar
Sevdayi ask yapan asilmaz bir duvar
Her saniyemi yuce bir tutkuyla geciriyorken ben
Gonlum ruzgarlara dayaniksiz bir yelken

Oyle bir guzel ki esi benzeri az bulunur
Derdimin devasi al yanaklardaki bu nur
Gozler ki tek bakisiyla sairler susturur
O gozler ki tek bakisiyla gonuller costurur
Ey guzeller guzeli! Benim icin ozelsin
Ben bakmasam dahi sen yine guzelsin

Normal şartlarda senin şiirin daha güzel ama bir kıza benim yazdığımı okuduğun takdirde terslese bile iddialı üslüp sayesinde ve laf salatasıyla dikkatini çekecektir

NOT: Bu uzun mesaj aslında bir öz eleştiridir kendime cevap oldu aslında :)

Heyt be abime bak :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hocam ben de kendimi şöyle ifade edeyim size.orta okulda aynısı benim başıma geldi , nasıl bir insansam o zamandan beri ciddi düşünmüşümdür , günü birlik değil.ne ise, ben söyleyemedim senelerce aklımda kaldı.
gittiği liseye gittim ( daha iyisine gidebilecekken. ) vs. sonunda yine konuşamadım onunla 4 yıl boyunca.

aradaki her şeyi anlatsam sayfalar sürer , sadede geliyorum.
şimdi :) ;
Evli ve çocuğu var , benim dünyalar kadar sevdiğim bir insan var vede kendisi hayatımda.
Başkası yerini alacak demiyorum , ancak kesinlikle söyle diyorum, belki hayırlısı olan söylemen yada söylememendir.ancak hiçbir şey için acaba nasıl olurdu diye içinde bırakma derim. :)

Söylemezsen içinde, söylersen de k*çında patlıyo :D O yüzden söyleme daha iyi :D
hocam arkadaşı öyle korkutma ya :)
hayırlısı da olabilir bilemeyiz.belki karşı tarafta boş değildir.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Aşkın pazarında canlar satılır,
Satarım canımı alan bulunmaz...

king_julien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Güzelliğin beş para etmez, şu bende ki aşk olmasa" Aşık Veysel
Evet bütün aşıklarda ortak olan budur. Bir kısmı aksiyona döker bir kısmı içinde yaşar...
Arkadaşı destekliyoruz ama bilelim ki aşık olduktan sonra hemen tanışıp kaynaşssalardı bu duyguları yaşamayacak,
30 küsur sayfa da döktürmemiş olacaktı. Su akar yolunu bulur demiş atalar.
Her ikisine de saygı duymak lazım.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
"Güzelliğin beş para etmez, şu bende ki aşk olmasa" Aşık Veysel
Evet bütün aşıklarda ortak olan budur. Bir kısmı aksiyona döker bir kısmı içinde yaşar...
Arkadaşı destekliyoruz ama bilelim ki aşık olduktan sonra hemen tanışıp kaynaşssalardı bu duyguları yaşamayacak,
30 küsur sayfa da döktürmemiş olacaktı. Su akar yolunu bulur demiş atalar.
Her ikisine de saygı duymak lazım.

Bu da güzel bir bakış açısı :)

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
o değil arkadaş konuyu açıp kaçtı :) :)) ben de senin olmayan şeyi kaybedemezsin diyen arkadaşa katılıyorum herkes bir gün unutuluyor

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bence bi dakika bile durmamalısın :)
bir akrabamız var üniversitedeyken birine aşık olur ama bir türlü söylemez senin gibi.memlekete gelir bayramda burada arkadaşlarına falan danışır ve söylemeye karar verir bayram dönüşü söyleyeceğim der ve gider.aynı şekilde de memleketinden dönen kız yolda kaza yapar ve ölür.
ve bizim bu abi şu anda evli 1 çocuğu var ve evlenmeden önce o kızın mezarına gitmişti ve her zamanda gider.
durum bu uydurma değil :)
yani bazı şeyler için çok geç olmadan harekete geç derim :)

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yeniyim ama bende yazacağım bir tane yakında - hemde sağlam ..
Yazmayanlara duyurulur ..

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanlışlıkla uykulu 3 -4 defa gönder tuşuna basmışım, böyle güzel bir yazının altında kirlilik olduğu için herkesten özür .. Silemedimde ama bunu düzenledim .. :)