arkabisrem
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 11
2007 yılından beri shiftdelete.net takipçisiyim ve farkettim ki itiraflar bölümüne hiç uğramamışım. Çok fazla paylaşım yapmasamda nedeni İşimden dolayı yoğunluğum du hep. İşte benimde itirafım bu 
Aslında hayatımda beni en çok etkileyen bir itirafım var birazda pişmanlığa dönüşen bir durum.
Lise yıllarında çok utangaç biriydim , hayatımda bu zamana kadar ilk defa aşık olmuştum ve söylemeyememiştim. 23 yaşındayım ve 5 yıl önce aşık olduğum kızdan kilometrelerce uzaktayım ve hala aşığım . Uğruna şiirler yazdım . 30 sayfalık bir şiir defterim bile oldu. Yazının sonunda ki şiir sadece bir tanesi.
Aşık olduğum kız facebookta 1 senedir arkadaş olarak ekli ve bir defa bile bir kelime yazamadım.Telefon numarası cebimde bir kere olsun aramadım mesaj atmadım. Yazabilecek bir şey bulamıyorum. Belkide korkudan yada hala ona karşı utangacım.
Hala seviyorum ama dediğim gibi söylemedim. İşte 2. itiraf buydu
Son itiraf ise bu yazdıklarımın içeriğindeki durumu yakın çevremdekiler , kardeşim bile bilmiyor. Dostum dediğim insanlara bile açıklamadım , sadece burda açıkladım.
Bu arada bu bölüm çok iyi geldi. İçimi döktüm biraz olsun rahatladım
Şiire gelince , bir örneğide paylaşıyorum sizlerle. Bu arada teşekkürler bu uzun mu uzun itirafımı okuduğunuz için

Aslında hayatımda beni en çok etkileyen bir itirafım var birazda pişmanlığa dönüşen bir durum.
Lise yıllarında çok utangaç biriydim , hayatımda bu zamana kadar ilk defa aşık olmuştum ve söylemeyememiştim. 23 yaşındayım ve 5 yıl önce aşık olduğum kızdan kilometrelerce uzaktayım ve hala aşığım . Uğruna şiirler yazdım . 30 sayfalık bir şiir defterim bile oldu. Yazının sonunda ki şiir sadece bir tanesi.
Aşık olduğum kız facebookta 1 senedir arkadaş olarak ekli ve bir defa bile bir kelime yazamadım.Telefon numarası cebimde bir kere olsun aramadım mesaj atmadım. Yazabilecek bir şey bulamıyorum. Belkide korkudan yada hala ona karşı utangacım.
Hala seviyorum ama dediğim gibi söylemedim. İşte 2. itiraf buydu

Son itiraf ise bu yazdıklarımın içeriğindeki durumu yakın çevremdekiler , kardeşim bile bilmiyor. Dostum dediğim insanlara bile açıklamadım , sadece burda açıkladım.
Bu arada bu bölüm çok iyi geldi. İçimi döktüm biraz olsun rahatladım

Şiire gelince , bir örneğide paylaşıyorum sizlerle. Bu arada teşekkürler bu uzun mu uzun itirafımı okuduğunuz için

KEŞKE
Keşke bir deniz kenarında oturabileydik seninle
Dalgaların sesi , rüzgarın şarkıları eşliğinde
Uzun uzun izleyelebilseyim gözlerini hiç kaçırmadan bir defa olsun kırpmadan.
Keşke yürüyebilseydik, nereye gittiğimizi bilmeden
Kuşların cıvıltıları , güneşin o ılık sıcaklığı eşliğinde
Ellerine dokunabilseydim, tutabilseydim hiç bırakamıyacağım gibi
Keşke sarılabilseydim boynuna
Saçlarını okşayabilseydim.
Koklayabilseydim tenini
Hissedebilseydim dudaklarımda.
Keşke konuşabilseydik ,
Sen anlatırdın ben dinlerdim uzun uzun
Söyleyebilseydim keşke o iki kelimeyi,
Seni seviyorum diyebilseydim...
Keşke bir deniz kenarında oturabileydik seninle
Dalgaların sesi , rüzgarın şarkıları eşliğinde
Uzun uzun izleyelebilseyim gözlerini hiç kaçırmadan bir defa olsun kırpmadan.
Keşke yürüyebilseydik, nereye gittiğimizi bilmeden
Kuşların cıvıltıları , güneşin o ılık sıcaklığı eşliğinde
Ellerine dokunabilseydim, tutabilseydim hiç bırakamıyacağım gibi
Keşke sarılabilseydim boynuna
Saçlarını okşayabilseydim.
Koklayabilseydim tenini
Hissedebilseydim dudaklarımda.
Keşke konuşabilseydik ,
Sen anlatırdın ben dinlerdim uzun uzun
Söyleyebilseydim keşke o iki kelimeyi,
Seni seviyorum diyebilseydim...