İnsan Aşık olduğunu söyleyemezse...

arkabisrem

Asistan
Reaksiyon puanı
11
2007 yılından beri shiftdelete.net takipçisiyim ve farkettim ki itiraflar bölümüne hiç uğramamışım. Çok fazla paylaşım yapmasamda nedeni İşimden dolayı yoğunluğum du hep. İşte benimde itirafım bu :)

Aslında hayatımda beni en çok etkileyen bir itirafım var birazda pişmanlığa dönüşen bir durum.
Lise yıllarında çok utangaç biriydim , hayatımda bu zamana kadar ilk defa aşık olmuştum ve söylemeyememiştim. 23 yaşındayım ve 5 yıl önce aşık olduğum kızdan kilometrelerce uzaktayım ve hala aşığım . Uğruna şiirler yazdım . 30 sayfalık bir şiir defterim bile oldu. Yazının sonunda ki şiir sadece bir tanesi.
Aşık olduğum kız facebookta 1 senedir arkadaş olarak ekli ve bir defa bile bir kelime yazamadım.Telefon numarası cebimde bir kere olsun aramadım mesaj atmadım. Yazabilecek bir şey bulamıyorum. Belkide korkudan yada hala ona karşı utangacım.
Hala seviyorum ama dediğim gibi söylemedim. İşte 2. itiraf buydu :)

Son itiraf ise bu yazdıklarımın içeriğindeki durumu yakın çevremdekiler , kardeşim bile bilmiyor. Dostum dediğim insanlara bile açıklamadım , sadece burda açıkladım.

Bu arada bu bölüm çok iyi geldi. İçimi döktüm biraz olsun rahatladım :)

Şiire gelince , bir örneğide paylaşıyorum sizlerle. Bu arada teşekkürler bu uzun mu uzun itirafımı okuduğunuz için :)

KEŞKE

Keşke bir deniz kenarında oturabileydik seninle
Dalgaların sesi , rüzgarın şarkıları eşliğinde
Uzun uzun izleyelebilseyim gözlerini hiç kaçırmadan bir defa olsun kırpmadan.

Keşke yürüyebilseydik, nereye gittiğimizi bilmeden
Kuşların cıvıltıları , güneşin o ılık sıcaklığı eşliğinde
Ellerine dokunabilseydim, tutabilseydim hiç bırakamıyacağım gibi

Keşke sarılabilseydim boynuna
Saçlarını okşayabilseydim.
Koklayabilseydim tenini
Hissedebilseydim dudaklarımda.

Keşke konuşabilseydik ,
Sen anlatırdın ben dinlerdim uzun uzun
Söyleyebilseydim keşke o iki kelimeyi,
Seni seviyorum diyebilseydim...​

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bende bu durumların benzerlerini yaşadım defalarca hem de. :yes: Ama keşke dememek için fırsatın da var.Dünyanın sonu değil ya bence konuşmalısın.Pişmanlık çekmek daha zor konuşmaktan.. :yes:

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam şiirde duyguyu iyi yansıtmışsın fakat nasıl anlatayım o yaş grubundaki kızlar böyle duygulu şeyler(şiir yazı hediye genel konuşuyorum) hoşlanmaz seni seviyorum yerine senden hoşlanıyorum cümlesinden hoşlanıyorlar.

Ayrıyeten 30 sayfa yazmışsın ve okutmaya kalmışsan bir şiirin bile kızı bayar bunlar ilişki ilerledikten sonra beğenilecek şeyler ilişkiyi değil hem o düşük üslüp ne yenilmiş gibi sanki kız sana hiç bakmamış hiç ciddiye almamış gibi yazmışsın. Bir de şuna bak 1 ay önce yazdım

Bir sevda ki asirlik bir cinar
Sevdayi ask yapan asilmaz bir duvar
Her saniyemi yuce bir tutkuyla geciriyorken ben
Gonlum ruzgarlara dayaniksiz bir yelken

Oyle bir guzel ki esi benzeri az bulunur
Derdimin devasi al yanaklardaki bu nur
Gozler ki tek bakisiyla sairler susturur
O gozler ki tek bakisiyla gonuller costurur
Ey guzeller guzeli! Benim icin ozelsin
Ben bakmasam dahi sen yine guzelsin

Normal şartlarda senin şiirin daha güzel ama bir kıza benim yazdığımı okuduğun takdirde terslese bile iddialı üslüp sayesinde ve laf salatasıyla dikkatini çekecektir

NOT: Bu uzun mesaj aslında bir öz eleştiridir kendime cevap oldu aslında :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Kaybedecek neyin olabilirki işin ucunda ölüm yokya biran önce sevdiğini söyle beklemen çok büyük bir hata.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kel ilaç mevzusu ben de böyleyim. Başkasına karşı ise konuşkanımdır.

Söyle gitsin :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yaw bu aşkı kim bulmuş:):)

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğerr aşıksan yani sen öyle hissediyosan öyledirr....
sakın derimm sakınn haee.. kimsenin bir taraflarını kaldırmaya gerek yokk... Seni sevse ya da sana ilgi duysa söylerdii demekki yok ki sana bi şey söylemiyorr... o yüzden burada ki arkadaşların ne dediklerine bakma senn.. söylersinn o kendini kaf dağında sanır ve ardından sende müthiç bir pişmanlıkk... kısası bi şey söyleme , unut gitsinn .s

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş aynı şeyi bende diyorum az güvenin olsun istediğin şeyi söyle fakat söylerken altta görünme. 2 ay önce aynı olay başıma geldi. Şiirler yazdım şuan 40 küsür şiirim var (sadece sevgi olmasa da). Ancak kıza açılırken bunu yapma. Hep kız uzaktaymış bulmuştur "hoşlanacak" birini [MENTION=133948]t.simsek93[/MENTION] ün dediği gibi o kızı unut fakat yeni açılımlar yaparken şu yazdıklarım rehberin olsun ki ben faydasını gördüm... Esenlikler kendinize iyi bakın...

king1403

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence de şimşek kısmen haklı kendini büyük görür falan ama yine de bu tarz şeyler kızların hoşuna gider. zaten görüşmüyorum diyorsun anlayacağın bence şansını denemelisin. ki şunu da ekleyeyim kız olumlu dönse bile herşey istediğin gibi toz pembe olmayabilir yine de.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaş ben bu insanların duygusal hayatlarını çözemiyorum. gider söylersin. kabul ederse amenna etmezse çok da tın. başka kız mı yok. karşına daha iyisi çıktığında dönüp ben buna mı sarmışım diyeceğiniz insanların bi tarafını kaldırmayın boşuna.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Eğer seviyorsan hemen açıl sakın utanma ve çekinme.
İlerde hep bunun pişmanlığı ile yaşarsın ve kalırsın.
Keşke yanında olsam da uzun uzun seninle konuşşam
Sen onu çok sevmişin şiirini okurken anladım ve kişilik olarak çekingen bir yapın var.
İlk başta bu iş facebook yada mesaj üzerinden olmaz onu ara müsait olduğu bir gün buluşun, ona yazdığın şiirleri bir kitap haline getir ve ona hediye et..

Kesinlikle sevgini söyle kaybetmekten asla korkma yoksa ömür boyu bunun vicdanı ve acısı ile yaşar durursun..

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pişman olmaktansa söylemek daha iyidir bence en azından ben söylemeye cesaret ettim o onu bile yapamadı diyebilirsiniz.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bir an kendimi okudum sandım ben 6 aydır bu durumun ıcındeyım

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
E-mailini bir versene yengenin, birsey deniyicem de. ;)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aşıksan açılacaksın o kişiye ki oda haberdar olsun duygularından.
Delikanlı gibi tüm cesaretinle gideceksin aşkının peşinden.
Ben öyle yaptım,Şu an İlk Aşkımla 20 seneyi devirdik Şükürler olsun.

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi aşk ne demek biri bana bunu anlatsın her sevgi aşk mıdır yahu :D her ergenin diline dolana dolana hoşlanmak sevmek bir anda aşka evrildi :P

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu söylediklerini git kıza söyle aşkından şair oldum de şiirde güzelmiş :)

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Ben de cesaretimi topladım okul vaktini bekliyorum okul vakti gelince söyleyeceğim:)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=19855]arkabisrem[/MENTION] yerinizde olsam bir an olsun beklemez o şiir defterinizi ve 2 satır duygularınızı içine döküp yıllardır biriktirdiğiniz aşkınızı kağıda döküp şiir defteriniz ile bayana ulaştırmak olsun
ne kaybedebilirsiniz ki ?
en fazla red cevabı gelir
buda sizi zaten çok fazla üzeceğini zannetmiyorum çünkü bunları evlendikten sonra yapamamış olmanın pişmanlığı sardıktan sonra sonunuz kötü olabilir..

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@arkabisrem yerinizde olsam bir an olsun beklemez o şiir defterinizi ve 2 satır duygularınızı içine döküp yıllardır biriktirdiğiniz aşkınızı kağıda döküp şiir defteriniz ile bayana ulaştırmak olsun
ne kaybedebilirsiniz ki ?
en fazla red cevabı gelir
buda sizi zaten çok fazla üzeceğini zannetmiyorum çünkü bunları evlendikten sonra yapamamış olmanın pişmanlığı sardıktan sonra sonunuz kötü olabilir..

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşım o kız senin söylemeni bekliyecek diye evlenmeyeceğini mi sanıyorsun. Yanlış yapıyorsun kardeşim yanlış sonuna kadar arkasında dur, özgüvenini kaybetme yoluna bak :) Kazanacağından eminim

Şiirin üs kullanım hakkı benim üstümde lütfen gerekli ücreti banka hesabıma yatır mahkemeyle uğraştırma beni :D:D:D

:D Hehehe ya bi şiircikten ne olacak ki :) Lütfen şuanda durumum çok iyi değil. Sonra veririm olmaz mı ? :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
:D Hehehe ya bi şiircikten ne olacak ki :) Lütfen şuanda durumum çok iyi değil. Sonra veririm olmaz mı ? :D
Hem parası yok hemde şiiri kız arkadaşına göndermiş bittin sen kıyafetlerine varana kadar alacağım yatıp kalkmak için en yakın parkı mesken tut:P :D:D

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla bence de soyle pek karismak istemem ama siirin sevdigini degil sevmedigini anlatiyor a be adam ayni lisedeymissin sevseydin gerekirse pesinden kosardin ama yok utangacim yok soyleyim yok boyleyim korkaksin KORKAK.

Sen soyleyince ne olacak biliyor musun ? hic cevap bile vermeyecek.Bir de onun acisindan bak bir anda biri bana seni cok seviyorum desin bana 30-40 siir yazsin ne cevap vereyim ehh adam olsaydi yuzume soylerdi deyip ben cevap vermezdim.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla bence de soyle pek karismak istemem ama siirin sevdigini degil sevmedigini anlatiyor a be adam ayni lisedeymissin sevseydin gerekirse pesinden kosardin ama yok utangacim yok soyleyim yok boyleyim korkaksin KORKAK.

Sen soyleyince ne olacak biliyor musun ? hic cevap bile vermeyecek.Bir de onun acisindan bak bir anda biri bana seni cok seviyorum desin bana 30-40 siir yazsin ne cevap vereyim ehh adam olsaydi yuzume soylerdi deyip ben cevap vermezdim.

Adam açık sözlü böyle adamlar lazım foruma..

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Keşke benim de karşıma sevebileceğim adam akıllı, düzgün, kibar, naif, kültürlü ve eli yüzü düzgün birisi çıksa :) ama olmayınca olmuyor be aga :) bak ne güzel sevebildiğin, aşık olabildiğin birisi ve bi fırsatın var, kaçırma derim ama bi 5 yıl olmuş o da ayrı bi muamma tabii.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi aşk ne demek biri bana bunu anlatsın her sevgi aşk mıdır yahu :D her ergenin diline dolana dolana hoşlanmak sevmek bir anda aşka evrildi :P

Kardeşim aşk genellikle imkansızları seçer aynı benim durumum gibi. Aşk nedir. Aşkı anlatmak pek mümkün olmasa da, hoşlantı ve aşk birbirine genellikle 17-18 yaşındaki kardeşlerimiz karıştırır. Aşk onun için herşeyi yapıp'da bir türlü ona yaranamamaktır. Aşk bazen insanın tam göğüsüne oturan karmaşık bir duygudur, bazı insanı dünyanın en mutlu adamı yapar, bazı insanı süründürdükçe süründürür ve genellikle biz sürünen kişilerden oluyoruz.

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim aşk genellikle imkansızları seçer aynı benim durumum gibi. Aşk nedir. Aşkı anlatmak pek mümkün olmasa da, hoşlantı ve aşk birbirine genellikle 17-18 yaşındaki kardeşlerimiz karıştırır. Aşk onun için herşeyi yapıp'da bir türlü ona yaranamamaktır. Aşk bazen insanın tam göğüsüne oturan karmaşık bir duygudur, bazı insanı dünyanın en mutlu adamı yapar, bazı insanı süründürdükçe süründürür ve genellikle biz sürünen kişilerden oluyoruz.

Usta soruma cevap verdigin icin tesekkuller. Yani ben aski sevginin delirmis veya daha ust bir hali olarak tanimlarim hoslanmaksa kendimden yola cikarak her guzel hatundan hoslanirim adi ustunden hoslanmak ama bu sevdigim anlamina gelmez
Konusma ihtimali olupta konusmayan adam asik degildir bana kalirsa hatta sevmiyor meshur bir soz vardir o kisiyi sevmeyi seviyordur. Ve konuyu acan arkadasin bahsettikleri seyler acikcasi inandirici gelmedi

Ayni lisede okuyacaksin lisede utangacim diyip soylemeyeceksin sonra 5 yil sonra herhalde duygusal muzik esliginde ey ahali ben asigim foruma da yeni geldim he diyeceksin.

Hadi sevdigine inandik diyelim 5 senedir kiza bir sey soylemedin yeni mi aklina geldi. Boyle adamlar kendini asik zannediyor ya nerelere geldigimizin karsilastirmali orneginde kullanilabilir. Bir tarafta daglari delen Ferhat obur tarafta her turlu konusma imkani olan X. Cidden bu ask midir ?

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
"Senin olmayanı kaybedemezsin."
Saygı değer bir abim.