İngiltere'de seks yok satıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gorkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar konuyu saptırmışsınız harikasınız!

Bu şekilde atışmalar devam edecekse...

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar konuyu saptırmışsınız harikasınız!

Bu şekilde atışmalar devam edecekse...

kitle emelim :D ama dur kitleme paladin fikrini sölesin önce ingilteredeki seks manyaklığı hakkında...

içinde kalmasın :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
küçük bi çocuk gibi başlayacam şimdiiii

emel ablaaaa ama önce paladin başlattıııııı

kiltlesen ii olur valla

Reaksiyon puanı
189
aslında bu tip konuları ayrı bir başlık altında yaran tartışmalar diye gruplayabiliriz :D :D :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
son noktayı koyuyorumm :

ben bir bayan olarakkk tüm erkeklerden nefret ediyorum onları pis birer sapık,seks manyağı oalrak görüyorumm....

ben herkesten üstünümmmmm hahahahah

(dermişimmm)

keşke biri gelse de kilitlese

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paladin komik kıslar değiliz...akıllı kızlarız ve çıldırıyosun mantıklı cevap yetiştiremediğin için bana...hakkımda fikir yürütmeye çalışıyosun durmadan...biz de okuyup gülüyoruz bu bir..
en kolay şey bir insanın fikirlerinden yola çıkarak ona bir takım özellikler yapıştırmaktır...bu bir nevi saldırı şeklidir ve sıkça kullanılır ...dikkat edersen ben sana hiç böyle cevaplar vermedim...çünkü gerek duymuyorum....bir nev-i kişiliğinin nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor çünkü...
benim için fikirlerin önemlidir ama malesef benin hakkımda yorum yapmaktan hiçbir konuda fikrini alamyoruz bi türlü ..

ikincisi kızların hiçbirini tanımıyorum...ama sayende bu konu başlıklarında tanıdım ve çok sevdim...akıllı kızlar vesselam..toplumun böyle bayanlara gelişmesi için ihtiyacı var...

çok şükür sizin gibilerin ellerine kalmıyo sadece...

manklı cevap yetiştiremediğim için çıldırıyor muyum? ahahahaha. senin yazdıklarına cevap yazıyorsam bahsettiğin şekilde mantıklı cevap yazamaman gayet normal. kişilik-saldırı maldırı demişsin. artık uğraşmayacağım aynı şeyleri anlatmakla çünkü ne kadar anlatmaya çalışsamda sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorsun.

ayrıca ben konuyla ilgili yorum yapıyorum. kesiyorum. sen hala devam ettiriyorsun. benim yağabileceğim bir şey yok yani.

sen şimdi vesselam falan dedim ya aklın kimbilir nerelere gitti. korkma korkma ben düşündüğün gibi öyle aldımımı öyle besmeleyle atan tiplerden değilim. sadece lafın gelişi söyledim. sizin gibiler gibi dediğin kategoriden değilim yani. sakın beni öyle bir kategoriye dahil etmek gibi bir hata içinde bulunma. eğer bunu yaparsan işte o zaman gerçekten bu konuşmalarımızın hiç bir anlamı kalmaz. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi.

paladin lütfen uzatan abartan benim de

konu ne sen nerelere getirdinn

konuda erkekler sapıktır mantaktır psikopattır diye bir şey geçimiyo nitekm de fish de öle bişe demedi

sen bunu nerenden uydurdunn

eğer fishle daha önceki konuşmalarından böle bi tartışmaya girdiysen eğer neden tartışmanı burda devam ettiriyorsun

bi sorunun varsa özelden söyle

lütfen sadece konuyla ilgili yorumlar yapppp

lütfen sende aynısını yaparsan sevinirim.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
farklı yorumları başlatan sensn paladnnn
birden bi alındın parladnnn

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa büyük haksızlık yaptınız, konuyu dağıtarak. Bu tip atışmalar için özel mesajı kullanıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...