Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Bir ara yasaklanacaktı noldu o işBizim ülkede hepten yasaklanması lazım ama nerede.
Uygulama güzel ama bizim elimize geçince ortaya neler çıkıyor....Bizim ülkede hepten yasaklanması lazım ama nerede.
En azından kontrollü bir biçimde kullanılabilir diye düşünüyorum.Uygulama güzel ama bizim elimize geçince ortaya neler çıkıyor....
Kontrol falan boş, içerik denetlenmeli.En azından kontrollü bir biçimde kullanılabilir diye düşünüyorum.
TikTok aşırı saçma bir platform. Sadece haber kanalları için erişime açsalar keşke.Popüler uygulama Tiktok'tan bir yasaklama haberi daha geldi. Habere göre İngiltere'de bakanlar iş Telefonlarında Tiktok uygulamasını kullanamayacak.
Kime göre neye göre? Genelleme yapma, güzel içerikler mevcut.TikTok aşırı saçma bir platform. Sadece haber kanalları için erişime açsalar keşke.
O zaman o boş içeriklere engelleme getirsinler.Kime göre neye göre? Genelleme yapma, güzel içerikler mevcut.
Mutlaka bir alternatif bulurlar ama tiktok yani bilmiyorum garip bir yeryasak koysa başka uygulamaya geçerler.
iyi uygulama ama kitlesi kötü.Mutlaka bir alternatif bulurlar ama tiktok yani bilmiyorum garip bir yer
Uygulamayı kirleten kitledir zaten ?iyi uygulama ama kitlesi ucube.