Test your English - your results
Your score means you might be ready to prepare for one of our qualifications called A2 Key.
B2 seviyelerine getirirseniz güzel olur.İngilizcem kötü mü?
Basit konuşmalar yapabilirsiniz.Yabancılarla iletişim kurmak için yeterli mi?
Yeni kurulmuş yan sanayi Facebook tarzı bir sitenin forumunda moderatör olacağım. Yani umarım.Iletisimden kastinin ne olduguna bagli. Gundelik sohbet mi edeceksin yoksa nukleer fizik hakkinda tartisma mi yapacaksin?
Nasıl kendimi geliştiririm? Nereleri önerirsiniz?B2 seviyelerine getirirseniz güzel olur.
Basit konuşmalar yapabilirsiniz.
Verb 1 ve 2 derken anlamadım? Fiillere ve geçmiş zaman eklerine çalışmam gerek yani değil mi?Biriyle konuşun.
Wn çok verb 1 ve 2 ye çalışın.
Was/were.
Kullanın
B1 kabul ediliyo ünilerde falan biraz gelistirseniz iyi olur ama kötü değilİngilizcem kötü mü? Yabancılarla iletişim kurmak için yeterli mi?Test your English - your results
Your score means you might be ready to prepare for one of our qualifications called A2 Key.www.cambridgeenglish.org
Daha ortaokuldayım, üniversiteye kadar çok zamanım var.B1 kabul ediliyo ünilerde falan biraz gelistirseniz iyi olur ama kötü değil
A3 var mıydı?Benim de sizinle aynı çıktı ama farklı web sitelerinde A3 veya B1 çıkma ihtimali var o web sitesi biraz az gösteriyor.
Onu bende bilmiyorum varsa diye dedim.Daha ortaokuldayım, üniversiteye kadar çok zamanım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
A3 var mıydı?
Yok b1 e geçiyo sonraA3 var mıydı?
Nereleri önerirsiniz?
Reis seni üzmek istemem ama A2 diye gözüküyor seviyen biraz düşük İngilizceni geliştirmeni tavsiye ederim A2+ a getirmeyi dene seviyeniİngilizcem kötü mü? Yabancılarla iletişim kurmak için yeterli mi?Test your English - your results
Your score means you might be ready to prepare for one of our qualifications called A2 Key.www.cambridgeenglish.org
İngilizce kullanılan forum sitelerinde takılabilirim. Yurtdışına çıkamam ve Cambly'de yüzyüze konuşuluyor sanırım, biraz utangacım onu da yapamam.Kendinizi test etmek için Toefl ve Cambridge testlerine girmeyi unutmayın!
- Yurt dışına çıkmak. Eğer yurt dışına çıkamıyorsanız Cambly gibi siteleri kullanabilirsiniz.
- İngilizce şarkı, film/dizi (İngilizce altyazılı ve Harry Potter gibi eski olmayacak), podcast vb.
- İngilizce kitap okuyabilirsiniz.
İngilizce metinleri Türkçeye çevirmeye çalış ben seviyemi öyle geliştirdim grammar de çalışabilirsinİngilizce kullanılan forum sitelerinde takılabilirim. Yurtdışına çıkamam ve Cambly'de yüzyüze konuşuluyor sanırım, biraz utangacım onu da yapamam.
İngilizce şarkı dinleyebilirim ve film izleyebilirim. İlgilendiğim konular hakkında bulursam podcast de dinleyebilirim.
Bir tane ingilizce kitabım var, onu okuyabilirim.
İmkanlarım bunlar, içinde 100.000'den fazla kelime bulunan bir İngilizce-Türkçe sözlüğüm de var. Ve yabancı dil ağırlıklı (İngilizce) sınıfta okuyorum. Normal MEB'in kitapları yerine Teen2Teen serisini kullanıyoruz. İmkanlarım yeterli mi?
Mesela teknoloji ile ilgili makaleleri çevirmeyi deneyebilirim. O çok mu zor olur?İngilizce metinleri Türkçeye çevirmeye çalış ben seviyemi öyle geliştirdim grammar de çalışabilirsin
Deneyebilirsin ama yani evet biraz zorlanabilirsin ama çok zor olmazMesela teknoloji ile ilgili makaleleri çevirmeyi deneyebilirim. O çok mu zor olur?
A2 için biraz zor gibi ama kolaydan zora giderseniz yararı dokunur.Mesela teknoloji ile ilgili makaleleri çevirmeyi deneyebilirim. O çok mu zor olur?
O kadar da zor olmaz kelime haznesi gelişir zor olan grammar onda da çok grammar yok bilmediği kelimeyi araştırır gelişir İngilizcesiA2 için biraz zor gibi ama kolaydan zora giderseniz yararı dokunur.
Zaten seviye grammar ile alakalıböyle testlerle olmuyor bence 1-2 kere yabancı biriyle konuşmuşluğum var düzgünce konuşabiliyorum ama testlerde vb 0 hiç yok gibi yabancı biriyle konuş anca öyle anlaşılır
benim test biraz fazla çıktı hocam work and travela gitsen hiç sıkıntı çekmeden yaşarsın dedi senin de iyi yineİngilizcem kötü mü? Yabancılarla iletişim kurmak için yeterli mi?Test your English - your results
biraz kolay soruları yanlış yapmışsın mesela iletişim sorunları olablirİngilizcem kötü mü? Yabancılarla iletişim kurmak için yeterli mi?Test your English - your results