İngilizcem kötü mü?

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
Biriyle konuşun.
Wn çok verb 1 ve 2 ye çalışın.
Was/were.
Kullanın

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Iletisimden kastinin ne olduguna bagli. Gundelik sohbet mi edeceksin yoksa nukleer fizik hakkinda tartisma mi yapacaksin?
Yeni kurulmuş yan sanayi Facebook tarzı bir sitenin forumunda moderatör olacağım. Yani umarım.
B2 seviyelerine getirirseniz güzel olur.

Basit konuşmalar yapabilirsiniz.
Nasıl kendimi geliştiririm? Nereleri önerirsiniz?
Biriyle konuşun.
Wn çok verb 1 ve 2 ye çalışın.
Was/were.
Kullanın
Verb 1 ve 2 derken anlamadım? Fiillere ve geçmiş zaman eklerine çalışmam gerek yani değil mi?

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
Hocam yok aklım among us kaydı . Gündelik ifadelere çalışın

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Benim de sizinle aynı çıktı ama farklı web sitelerinde A3 veya B1 çıkma ihtimali var o web sitesi biraz az gösteriyor.

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Aman çok ta umurumdaydı İngilizce seviyem.

Şu an anlayabildiğim diller;
Türkçe, Kürtçe, İngilizce.
Azerbaycan Türkçesi'ni anlayamıyorum gerçekten de.

Okumasını bildiğim diller;
Türkçe, İngilizce, Arapça.

Şu an konuşabildiğim tek dil;
Türkçe ?? :cool:

Yeterde artar bana.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Nereleri önerirsiniz?
  • Yurt dışına çıkmak. Eğer yurt dışına çıkamıyorsanız Cambly gibi siteleri kullanabilirsiniz.
  • İngilizce şarkı, film/dizi (İngilizce altyazılı ve Harry Potter gibi eski olmayacak), podcast vb.
  • İngilizce kitap okuyabilirsiniz.
Kendinizi test etmek için Toefl ve Cambridge testlerine girmeyi unutmayın!

Reaksiyon puanı
286
İngilizcem kötü mü? Yabancılarla iletişim kurmak için yeterli mi?
Reis seni üzmek istemem ama A2 diye gözüküyor seviyen biraz düşük İngilizceni geliştirmeni tavsiye ederim A2+ a getirmeyi dene seviyeni
B1 e gelebilirsen rahatlıkla İngilizce filmleri rahatlıkla izlersin veya İngiliz biriyle konuşabilirsin benim seviyem b1+
iyi akşamlar

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
  • Yurt dışına çıkmak. Eğer yurt dışına çıkamıyorsanız Cambly gibi siteleri kullanabilirsiniz.
  • İngilizce şarkı, film/dizi (İngilizce altyazılı ve Harry Potter gibi eski olmayacak), podcast vb.
  • İngilizce kitap okuyabilirsiniz.
Kendinizi test etmek için Toefl ve Cambridge testlerine girmeyi unutmayın!
İngilizce kullanılan forum sitelerinde takılabilirim. Yurtdışına çıkamam ve Cambly'de yüzyüze konuşuluyor sanırım, biraz utangacım onu da yapamam.
İngilizce şarkı dinleyebilirim ve film izleyebilirim. İlgilendiğim konular hakkında bulursam podcast de dinleyebilirim.
Bir tane ingilizce kitabım var, onu okuyabilirim.

İmkanlarım bunlar, içinde 100.000'den fazla kelime bulunan bir İngilizce-Türkçe sözlüğüm de var. Ve yabancı dil ağırlıklı (İngilizce) sınıfta okuyorum. Normal MEB'in kitapları yerine Teen2Teen serisini kullanıyoruz. İmkanlarım yeterli mi?

Reaksiyon puanı
286
İngilizce kullanılan forum sitelerinde takılabilirim. Yurtdışına çıkamam ve Cambly'de yüzyüze konuşuluyor sanırım, biraz utangacım onu da yapamam.
İngilizce şarkı dinleyebilirim ve film izleyebilirim. İlgilendiğim konular hakkında bulursam podcast de dinleyebilirim.
Bir tane ingilizce kitabım var, onu okuyabilirim.

İmkanlarım bunlar, içinde 100.000'den fazla kelime bulunan bir İngilizce-Türkçe sözlüğüm de var. Ve yabancı dil ağırlıklı (İngilizce) sınıfta okuyorum. Normal MEB'in kitapları yerine Teen2Teen serisini kullanıyoruz. İmkanlarım yeterli mi?
İngilizce metinleri Türkçeye çevirmeye çalış ben seviyemi öyle geliştirdim grammar de çalışabilirsin

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
böyle testlerle olmuyor bence 1-2 kere yabancı biriyle konuşmuşluğum var düzgünce konuşabiliyorum ama testlerde vb 0 hiç yok gibi yabancı biriyle konuş anca öyle anlaşılır

Rootsyl

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
516
ben aynı testten 21 doğru yaptım. Ama şunu söyleyeyim, sorular hiç açık değil ve çoğu soruya birden fazla cevap var. Beğenmedim bu testi.

judhem

Asistan
Reaksiyon puanı
75
benim test biraz fazla çıktı hocam work and travela gitsen hiç sıkıntı çekmeden yaşarsın dedi senin de iyi yine
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz kolay soruları yanlış yapmışsın mesela iletişim sorunları olablir