ingilizceci bişey yaparmı

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
6.sınıfa gidiyorum. Ders İngilizce idi. Hoca bi form verdi bilmem ne burs alabiliyormuşuz. Yabancı dil hakkında görüşünüz ne yazıyor. Bende açık sözlü konuştum. Bence pek önemli değil yazdım. Hoca bakarken 10 sene sonra görürüz önemlimi değilmi diye cem bey dedi. Sonra ödevlere bakıyordu yapmayanlara 1,2,3 diye gidiyordu hoca bakmadan 4 dedim. Bu ingilizce çok gereksiz milli eğitim koymuş yazık çocuklara dedi

Hoca bişey yaparmı? (dövse mutlu bile olurum tazminatı çakar zengin olurumda. Acaba yazılıda az puan verme ders etkinliğe düşük girme yaparmı?)

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,372
Belli olmaz da sonuçta sözlü öğretmenin vereceği not.Yalnız ingilizce gerçekten önemli.
İleride anlarsınız.

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Kesin atıldın.

Hemen ismini değiştirip başka ülkeye kaçmalısın. Havalimanındaki kontrollere dikkat et. İsim değişiklikleri 24 saat içinde veritabanına giriliyor. İsmini değiştirdikten 24 saat sonra uçakta olman lazım. Yoksa yakalanırsın.

Bu kadar büyük suçlarla müebbete kadar yolun var.

mertince

Asistan
Reaksiyon puanı
51
6.sınıfa gidiyorum. Ders İngilizce idi. Hoca bi form verdi bilmem ne burs alabiliyormuşuz. Yabancı dil hakkında görüşünüz ne yazıyor. Bende açık sözlü konuştum. Bence pek önemli değil yazdım. Hoca bakarken 10 sene sonra görürüz önemlimi değilmi diye cem bey dedi. Sonra ödevlere bakıyordu yapmayanlara 1,2,3 diye gidiyordu hoca bakmadan 4 dedim. Bu ingilizce çok gereksiz milli eğitim koymuş yazık çocuklara dedi

Hoca bişey yaparmı? (dövse mutlu bile olurum tazminatı çakar zengin olurumda. Acaba yazılıda az puan verme ders etkinliğe düşük girme yaparmı?)
Öğrettikleri İngilizce konusunda haklısın pek bir şey öğrenmiyorsunuz. Ama bence hocaya neden gereksiz olduğunu açıklamalısın.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Öğrettikleri İngilizce konusunda haklısın pek bir şey öğrenmiyorsunuz. Ama bence hocaya neden gereksiz olduğunu açıklamalısın.
'Hocam yurtdışına gitcek var gitmicek var. Benim yapıcağım meslek yine ya kapıcılık ya çobanlık olcak.' Diyemem o biraz cesaret ister.