İndirme Yöneticinizi Güncellediniz mi?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yakın zamanda 3. sürümü yayınlanan başarılı indirme yöneticisi Free Download Manager'da ne yenilikler bulunuyor?

Açık kaynaklı bir indirme yöneticisi olan Free Download Manager, benzer isimleri taşıyıp içerisinde kötücül yazılım barındıran taklitlerinin aksine tamamen temiz ve sıkça tercih edilen bir uygulama. 3.0 sürüme güncellenen yazılıma torrent desteği getirilirken, aynı zamanda YouTube gibi video sitelerinden Flash videoları indirip dönüştürmek de artık mümkün.

Her Yerden Tam Kontrol

Uzaktan kontrol özelliği sayesinde, web üzerinden indirmelerinizi kontrol edebildiğiniz Free Download Manager 3.0, sıkıştırma klasörlerininden de sadece belirli içerikleri indirmenize olanak tanıyor. Dilerseniz FDM Lite sürümünü indirip, ardından videolu görüşme, BitTorrent ve dil paketlerini sonradan eklenti şeklinde de kurabilirsiniz.

:: Free Download Manager 3.0 yazılımını ücretsiz indirin.

:: Free Download Manager 3.0 Lite yazılımını ücretsiz indirin.
fmd301232795026.jpg
:: Hangi indirme yöneticisini kullanıyorsunuz?

Bilgi İçin : Free Download Manager
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya benim indirme yöneticim IDm olduğu için ve haliyle kregli olduğu için hiçbir güncelleme yapmıyorum

Acaba Free Download M. , IDMnin tüm özelliklerini karşılar mı ? altta kalmaz mı ??

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır IDM, Flashget, Getright, Orbit vs. tüm indirme yöneticilerini uzun süre kullandım.

En son Free Download Manager kullanmaya başladım. Aylardır kullanıyorum.
Değiştirmeye niyetim yok :)

webmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben oyun indiriyorum hızlı indirirmi

karanima53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internet download manager bu konuda tektir ne flasget ne free download hepsi hikayedir

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben oyun indiriyorum hızlı indirirmi

tüm internet hızını çekiyor hatta kaçla indiriyosan seni de kandırıyor fazla göstertiyor maşallah kan emiciler :surprised: ulaştığım en son hız bu ama bu da okulun internetini kullandığımda olmuştu .

Internet Download Manager

internet download manager bu konuda tektir ne flasget ne free download hepsi hikayedir

Ötekilerini kullandın mı peki ? ben kullandım doğru en güzeli bu ama hepsini de denemek lazım

cumartesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
idm'den başkasını tanımam, bir özelliği sayesinde isterseniz facebooktaki videoları bile mp4 formatında bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz (Seçenekler-->Genel-->Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi)

karanima53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullandım kardeşim o yüzden bu kaar emin konuşabiliyorum ıdm bu işte gerçek bir uzman :)

idm'den başkasını tanımam, bir özelliği sayesinde isterseniz facebooktaki videoları bile mp4 formatında bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz (Seçenekler-->Genel-->Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi)

bu özellik bile tek başına yeterli

everest73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internet download manager!!!!! başkası düşünülemez

hız mükemmel.....

1231.bmp

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26