İndirme yapamıyorum yardım

kerim55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarımdan birşey indirmeye çalıştığımda aşağıdaki gibi ilk önce ''0 saniye kaldı'' yani %99 da kalıyor ve bir süre sonra ağ hatası diyor. Bilgisayarımda virüs programı yok ve her tarayıcıda böyle.

4963inciu9059313.jpg
1775incio4186680.jpg

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
sorun indirdiğin serverde yata internete var google chrome dene

grafibrahim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bilgisayarımdan birşey indirmeye çalıştığımda aşağıdaki gibi ilk önce ''0 saniye kaldı'' yani %99 da kalıyor ve bir süre sonra ağ hatası diyor. Bilgisayarımda virüs programı yok ve her tarayıcıda böyle.

4963inciu9059313.jpg
1775incio4186680.jpg

Bilgisayarında bir güvenlik programının olmamasından kaynaklanan bir durum olabilir. İndirdiklerin belkide Windows Güvenlik Duvarına takılıyordur. Madem bilgisayarında bir güvenlik programı yok o zaman '' Başlat > Program ve Dosyaları Ara > Windows Güvenlik Duvarı '' olarak arattır ve aktif et sonra öyle indirmeyi dene.

rambo07james

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sana bi mp3 dosyası linki versem sen indiremicenmi indirirsin buraya tıkla bakalım mp3 ü indirebilicekmisin virüs filan değil merak etme sadece mp3 sen sadece skype.exe dosyası için bu hatayı alıyor da olabilirsen başka tarayıcıyla indirmeyi denedinmi birde idm programını dene internet download manager i kullan istersen final sürümünün linkini sana verebilirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ordamısın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarım hiç bir şekilde indirme yapmıyor sayfalarda gayet rahat sörf yapabiliyorum ama indirme asla. sorun nedir yardımcı olabilir misiniz

RatBabe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorunu bende google chrome'ye eklenti yüklemeye çalışırken yaşıyorum, farklı tarayıcıdan deneyip son durumu yazarım buraya:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende google chrome den indirmeye çalışıtorum ama indiremiyorum başarrısız ağ hatası diyor ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1:slm arkadaşlar ben hiç bir şekilde internetten indirme yapamıyor ve video da internetten acamıyorum

Naira TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet download manager'i indirip oradan tekrar indirmeye çalış, sorunun hallolacağını ümit ediyorum.

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet download manager ile çok rahat resim, video ve müzikleri aninda indirebilirsiniz, çok kolay ve kullanışlı bir program ve türkçe dil desteği de mevcut, her pc de olması gereken bir program bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de aynı sorun var ve sadece bilgisayarımda olan bi şey değil telefonuma mobil uygulama dahi yükleyemiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen lolde patch var ve yukleyemiyorum başka programlarda da hata veriyor yardım lutfen :hammer: