No.1
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 47
Gençler epic games launcher'dan fortnite kuruyorum.İndirmenin bi kısmında durdurup pc'yi kapatsam açınca devam eder mi?Yeniden mi başlar?
Gençler epic games launcher'dan fortnite kuruyorum.İndirmenin bi kısmında durdurup pc'yi kapatsam açınca devam eder mi?Yeniden mi başlar?
Yazsaydın iyiydibirazdan kapatacam pc'yi yarın yazarım devam etti mi etmedi mi diye
Kaldığı yerden devam ediyor.Yazsaydın iyiydi
Allah belalarını versin ya 42gb gitti aga ben böyle bir rezillik görmedim nası bir yapımcı nasıl bir lahuncher bilmiyorum (gta 5 için söylüyorum)Benim bildiğim bir launcher olmadığından yorum yapamayacağım ancak gerçek bir launcher indirilen dosyaları kontrol eder ve geri kalan kısmını indirir.
Bkz. League of Legends Launcher
49 gb gitti benimdeAllah belalarını versin ya 42gb gitti aga ben böyle bir rezillik görmedim nası bir yapımcı nasıl bir lahuncher bilmiyorum (gta 5 için söylüyorum)
ne kadar şanslısınız 70 gb gitti49 gb gitti benimde
internetim hızlı olsa neyse diyecemne kadar şanslısınız 70 gb gitti
Hayır sıfırlanıyorKaldığı yerden devam ediyor.
Ben de kaldığı yerden devam etti ancak laptopun kapağını kapatmıştım, kendini beklemeye almıştı yani. Tekrar bağlantı sağladı kaldığı yerden devam etti. Ben de öyle olunca Steam gibi sandım ne yalan söyleyim. Yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.Bakın çok net söylüyorum bunu yaparsan indirme yeniden başlar benim de 15gb boşa gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır sıfırlanıyor
Ben indirmeyi durdurudum ve pc yi kapattım sonuç olarak 15 gb boşa gitti bazılarında sıkıntı oluyor bazılarında olmuyor sonuç olarak ben pc yi kapatmak yerine uykuya almanızı tavsiye ediyorum.(Herkese tavsiyem)Beyler elektrikler giderse gg pc kapanırsa gg tek çarenizi söylüyorum epic gamesden durdur dıyıp bılgısayarı kapatabılırsınız durdur demeden kaaptırsanız bıda beklersınız denedım bnde sıkıntı olmadı sonra durdurmayı unutup kapattım 50 gb gg oldu durdurun kapatın
Uyku modunda sıkıntı olmuyor. İndirmene kaldığın yerden devam edebiliyorsun.uyku modunda iptal olur mu??
orda 0 yazmasına bakma onlar düzgün değerler değil inidiriyor merak etmeBen de elektrik gittiği için 60 küsür GB iken gitti şimdi de yeniden başlattım ama hiç indirmiyor aşağı yukarı 1 saattir.Ekli dosyayı görüntüle 99022
Aynenorda 0 yazmasına bakma onlar düzgün değerler değil inidiriyor merak etme
Ben GTA V indirdim 40gb da durdurdum PC yeniden başlatmam gerekiyor du 40gb dan devam ettiGençler epic games launcher'dan fortnite kuruyorum.İndirmenin bi kısmında durdurup pc'yi kapatsam açınca devam eder mi?Yeniden mi başlar?
Görev yöneticisinden takip ediyorum zaten indirmiyor.orda 0 yazmasına bakma onlar düzgün değerler değil inidiriyor merak etme
ağ kullanımı kaç epic games inGörev yöneticisinden takip ediyorum zaten indirmiyor.
3 mbitps ile indiriyordu modemi yeniden başlattım 14.5 mbitps oldu garip bir şekilde.ağ kullanımı kaç epic games in
aga benimkini tek iyi yanı laptop olması o zamanBeyler elektrikler giderse gg pc kapanırsa gg tek çarenizi söylüyorum epic gamesden durdur dıyıp bılgısayarı kapatabılırsınız durdur demeden kaaptırsanız bıda beklersınız denedım bnde sıkıntı olmadı sonra durdurmayı unutup kapattım 50 gb gg oldu durdurun kapatın
aga bu olay nasıl oluyor kapatıp açıcakmıyız modemi yoksa başka bir işlemmi3 mbitps ile indiriyordu modemi yeniden başlattım 14.5 mbitps oldu garip bir şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 99035