cesurtarih
Asistan
İlahi tamindir bunu nasıl yapıyorsun
İndirme sayısı 1000 kişiyi geçmiş ama indirme butonu yok. Bazen yorumlara da bakıyorum sanki bot gibi geldi bana.

bu nedir arkadaş ya o kişilerin dolandırıcı olmadığı ne malum karpuzcuda limon satmak gibi konu ne sizin bahsettiğiniz ne kirlilik yapmayınBu duyuruyu yapmak için her yerde paylaşmaya çalışıyorum. tüm forum başlıklarında kopyalayarak bir kez paylaşın lütfen. . Lütfen ilgilenelim. Ucuz tablet veya herhangi bir telefon bilgisayar alışverişi yapıp da ağzı yananlar her tür şikayet için haklarınızı savunacak yardımcı olacak birilerini tanıyorum. Bildiğiniz etrafınızda duyduğunuz mağdur olmuş herkese haber verin yada siz alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz ama bu tür haberlerden duyumlardan dolayı çekiniyorsunuz size tavsiye ediyorum mağdur olanların haklarını savunacak onlara yardım edecek birilerini tanıyorum bana çok yardımları dokundu. her tür alış verişinizde sizin mağdur olmamanıza yardım ediyorlar. ister güvenilir gördüğünüz yerlerden veya internet sitelerinden alışveriş yapmış olun veya yapacak olun mağdur olma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorsanız irtibata geçin alışveriş mağduru olmayın kesinlikle tavsiye ederim. nasıl yardım edeceklerini öğrenmek için bana mail atabilirsiniz yada burdan yazabilirsiniz. Hem ücretsiz yardım ediyorlar. televizyonlarda ve benzeri yerlerde reklam yaparak insanları mağdur edenler veya bi şekilde insanları yaptıkları alışverşe pişman ettirenler yandı. canlarına okuyacaklar o dolandırıcıların ve mağdur edenlerin. artık öyle rahat rahat kandıramayacaklar milleti. Lütfen herkesi haberdar edin kanmasınlar mağdur duruma düşmesinler. alışveriş yapmadan önce veya önceden alış veriş yapmışlarsamutlaka bu tanıdıklarımla irtibata geçsinler. mağdur olmadan rahat rahat alışveriş yapsınlar. önceden alışveriş yapmış olsanız da yeni yapacak olsanız da size yardım ediyorlar. Lütfen ilgilenelim..
yazıyı okucam diye 10 dakikam gitti gözlerim ağrıdı..herif bir sayfa boş yazı yazmış..atın bunu dışarıBu duyuruyu yapmak için her yerde paylaşmaya çalışıyorum. tüm forum başlıklarında kopyalayarak bir kez paylaşın lütfen. . Lütfen ilgilenelim. Ucuz tablet veya herhangi bir telefon bilgisayar alışverişi yapıp da ağzı yananlar her tür şikayet için haklarınızı savunacak yardımcı olacak birilerini tanıyorum. Bildiğiniz etrafınızda duyduğunuz mağdur olmuş herkese haber verin yada siz alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz ama bu tür haberlerden duyumlardan dolayı çekiniyorsunuz size tavsiye ediyorum mağdur olanların haklarını savunacak onlara yardım edecek birilerini tanıyorum bana çok yardımları dokundu. her tür alış verişinizde sizin mağdur olmamanıza yardım ediyorlar. ister güvenilir gördüğünüz yerlerden veya internet sitelerinden alışveriş yapmış olun veya yapacak olun mağdur olma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorsanız irtibata geçin alışveriş mağduru olmayın kesinlikle tavsiye ederim. nasıl yardım edeceklerini öğrenmek için bana mail atabilirsiniz yada burdan yazabilirsiniz. Hem ücretsiz yardım ediyorlar. televizyonlarda ve benzeri yerlerde reklam yaparak insanları mağdur edenler veya bi şekilde insanları yaptıkları alışverşe pişman ettirenler yandı. canlarına okuyacaklar o dolandırıcıların ve mağdur edenlerin. artık öyle rahat rahat kandıramayacaklar milleti. Lütfen herkesi haberdar edin kanmasınlar mağdur duruma düşmesinler. alışveriş yapmadan önce veya önceden alış veriş yapmışlarsamutlaka bu tanıdıklarımla irtibata geçsinler. mağdur olmadan rahat rahat alışveriş yapsınlar. önceden alışveriş yapmış olsanız da yeni yapacak olsanız da size yardım ediyorlar. Lütfen ilgilenelim..