İndirme Butonu Yok Ama İndiren Nasıl İndirmiş

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlahi tamindir bunu nasıl yapıyorsun:) İndirme sayısı 1000 kişiyi geçmiş ama indirme butonu yok. Bazen yorumlara da bakıyorum sanki bot gibi geldi bana.

mwhdd.jpg

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
işini iyi yapamayan.virüslü program paylaşıp.indirmeyin kardeşim diyen.berbat bir site.

bazı programlara bakıyorum.10 bin indirme.100 bin indirme.ufak at civcivler yesin.o programı toplasan türkiye'de 10 kişi kullanmıyor.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Böyle ufak küçük programları kendi sitelerinden indirmek daha mantıklı.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
tamindir çok bozdu büyüyecem diye iyice batırdı işi site video sitesine döndü resmen

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Her programı kendi sitesinden indirin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mümkünse türk dowloand sitelerinden birşey indirmeyin her programın kendi sitesinden indirin daha güvenilir olur

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
programları sitelerinden crack leri torrent ten

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
tam indir bence güzel bi site gezginlerle birlikte en çok kullandıgımdır . sadece videolara biraz ağırlık verdi buda normal sanırsam bir sitenin ilerleyebilmesi için gerekli

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu duyuruyu yapmak için her yerde paylaşmaya çalışıyorum. tüm forum başlıklarında kopyalayarak bir kez paylaşın lütfen. . Lütfen ilgilenelim. Ucuz tablet veya herhangi bir telefon bilgisayar alışverişi yapıp da ağzı yananlar her tür şikayet için haklarınızı savunacak yardımcı olacak birilerini tanıyorum. Bildiğiniz etrafınızda duyduğunuz mağdur olmuş herkese haber verin yada siz alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz ama bu tür haberlerden duyumlardan dolayı çekiniyorsunuz size tavsiye ediyorum mağdur olanların haklarını savunacak onlara yardım edecek birilerini tanıyorum bana çok yardımları dokundu. her tür alış verişinizde sizin mağdur olmamanıza yardım ediyorlar. ister güvenilir gördüğünüz yerlerden veya internet sitelerinden alışveriş yapmış olun veya yapacak olun mağdur olma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorsanız irtibata geçin alışveriş mağduru olmayın kesinlikle tavsiye ederim. nasıl yardım edeceklerini öğrenmek için bana mail atabilirsiniz yada burdan yazabilirsiniz. Hem ücretsiz yardım ediyorlar. televizyonlarda ve benzeri yerlerde reklam yaparak insanları mağdur edenler veya bi şekilde insanları yaptıkları alışverşe pişman ettirenler yandı. canlarına okuyacaklar o dolandırıcıların ve mağdur edenlerin. artık öyle rahat rahat kandıramayacaklar milleti. Lütfen herkesi haberdar edin kanmasınlar mağdur duruma düşmesinler. alışveriş yapmadan önce veya önceden alış veriş yapmışlarsamutlaka bu tanıdıklarımla irtibata geçsinler. mağdur olmadan rahat rahat alışveriş yapsınlar. önceden alışveriş yapmış olsanız da yeni yapacak olsanız da size yardım ediyorlar. Lütfen ilgilenelim..
bu nedir arkadaş ya o kişilerin dolandırıcı olmadığı ne malum karpuzcuda limon satmak gibi konu ne sizin bahsettiğiniz ne kirlilik yapmayın

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu duyuruyu yapmak için her yerde paylaşmaya çalışıyorum. tüm forum başlıklarında kopyalayarak bir kez paylaşın lütfen. . Lütfen ilgilenelim. Ucuz tablet veya herhangi bir telefon bilgisayar alışverişi yapıp da ağzı yananlar her tür şikayet için haklarınızı savunacak yardımcı olacak birilerini tanıyorum. Bildiğiniz etrafınızda duyduğunuz mağdur olmuş herkese haber verin yada siz alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz ama bu tür haberlerden duyumlardan dolayı çekiniyorsunuz size tavsiye ediyorum mağdur olanların haklarını savunacak onlara yardım edecek birilerini tanıyorum bana çok yardımları dokundu. her tür alış verişinizde sizin mağdur olmamanıza yardım ediyorlar. ister güvenilir gördüğünüz yerlerden veya internet sitelerinden alışveriş yapmış olun veya yapacak olun mağdur olma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyorsanız irtibata geçin alışveriş mağduru olmayın kesinlikle tavsiye ederim. nasıl yardım edeceklerini öğrenmek için bana mail atabilirsiniz yada burdan yazabilirsiniz. Hem ücretsiz yardım ediyorlar. televizyonlarda ve benzeri yerlerde reklam yaparak insanları mağdur edenler veya bi şekilde insanları yaptıkları alışverşe pişman ettirenler yandı. canlarına okuyacaklar o dolandırıcıların ve mağdur edenlerin. artık öyle rahat rahat kandıramayacaklar milleti. Lütfen herkesi haberdar edin kanmasınlar mağdur duruma düşmesinler. alışveriş yapmadan önce veya önceden alış veriş yapmışlarsamutlaka bu tanıdıklarımla irtibata geçsinler. mağdur olmadan rahat rahat alışveriş yapsınlar. önceden alışveriş yapmış olsanız da yeni yapacak olsanız da size yardım ediyorlar. Lütfen ilgilenelim..
yazıyı okucam diye 10 dakikam gitti gözlerim ağrıdı..herif bir sayfa boş yazı yazmış..atın bunu dışarı :)

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçenlerde bir müzik programı indirdim yanında 7-8 tane daha program geldi. bilmemne toolbar, bilmemne anasayfaları vs... silemiyosun da sinir bozucu bişi.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
CNet en iyisidir.

furkankann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lafı biraz uzatmış olabilirim ama benim başıma gelen sizlerin de başına gelmesin diye bir konudan bahsettim. o değil birde SDN reklam yapıyormuşum gibi uyarı göndermiş. reklam yaptığım yok. bedava sizin haklarınızı savunacak bir olaydan bahsettim sadece. para istenirse zaten ilgilenmezsiniz. eleştirenlere duyurulur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dolandırıcı değiller öğrenmek istiyorsan at adamlara bir mail gerekli bilgileri öğren. mail adresini vermek istemiyorsan başka isimle mail aç ordan at. gizli kapaklı birşey dönmüyor. insanlar mağdur olmasın diye birşey söyleyeyim dedim söylediğime pişman oldum o derece yani.