yok hata vermiyor indiriyorum ama 7zipsetup olarak iniyo ve 7zipsetup yüklü ve kuruluSorununu tam olarak anlayamadım. Ekran görüntüsü atar mısın, hata mı veriyor?
hayır .zipİndirdiğin şeyin uzatısı .iso mu? ? Deamon tools gerekiyor olmasın ?
7zip te daemon da neredeyse birbirlerinin işlerini yapabiliyorda.
Yada dosyaya sağ tık 7zip - Buraya ayıkla yapabilirsin.
Ozaman indirdiğin dosyaya sağ tıkla - 7zip - Arşivi aç de. Winrar gibi açılması gerek. Ayıkla diyerekte istediğin bir konuma çıkarabilirsin.hayır .zip
yok hayır sıkıntı şu dosyayı indirmeye basıyorum 7zipsetup indiriyo ama zaten kurulu bendeOzaman indirdiğin dosyaya sağ tıkla - 7zip - Arşivi aç de. Winrar gibi açılması gerek. Ayıkla diyerekte istediğin bir konuma çıkarabilirsin.
Açılmıyorsa indirdiğin dosya hatalıdır.
Örnek:
Ekli dosyayı görüntüle 152705
Reklam olmasın o. Başka bir indirme linki varsa oradan denesen. Veya özel mesaj yoluyla bana yolla ben deniyim merak ettim.yok hayır sıkıntı şu dosyayı indirmeye basıyorum 7zipsetup indiriyo ama zaten kurulu bende
Konu sahibi bizimle dalga geçiyor herhalde veya derdini tam olarak anlatamıyor. Senin indirdiğin dosya uzantısı .zip ve sende 7-Zip kurulu. Eee? Bize daha fazla detay vermelisin. Dosya açılmıyor mu, açılırken hata mı veriyor? Ne indirdiğini de söyler misin? Korsan indirdiğine eminim, bu kadar gizlediğine göre.
İndirme linkinde X dosyası indirildi. Açmak için 7zip indir diyor sayfada sadece Download simgesi var. Tıklayıncada direk 7zip indirmeye başlıyor. Ama asıl indirilmek istenen indirilmiyor.Biraz daha detay gerek ne olduğu anlaşılmıyor sorunun.
Bende halâ 7zip indiriyor ?AudaCity adlı ses programını indirdi, yani fake olmalı yüksek ihtimal. Kaspersky ile tarattığımda virüs falan da yok, dosya adında Roblox geçiyor ama bir kırıntı dahi yok onunla ilgili. Virüssüz reklam gibi anlayacağın.
Ekli dosyayı görüntüle 152710
Ekli dosyayı görüntüle 152711
@Uchiha Sasuke, sende farklı bir program indiriyor anladığım kadarıyla. ?
Ekran görüntüsü atabilir misin?