İndirdiğim Dosya 7Zipsetup Olarak Açılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nexzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nexzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
HATA.PNG

Merhaba bi dosya indiriyorum ama 7Zipsetup olarak iniyo 7Zipi De indirdim ama hala aynı yardım ederseniz sevinirim.​

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Sorununu tam olarak anlayamadım. Ekran görüntüsü atar mısın, hata mı veriyor?

Reaksiyon puanı
10,549
İndirdiğin şeyin uzatısı .iso mu? ? Deamon tools gerekiyor olmasın ?
7zip te daemon da neredeyse birbirlerinin işlerini yapabiliyorda.

Yada dosyaya sağ tık 7zip - Buraya ayıkla yapabilirsin.

Nexzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Konu sahibi bizimle dalga geçiyor herhalde veya derdini tam olarak anlatamıyor. Senin indirdiğin dosya uzantısı .zip ve sende 7-Zip kurulu. Eee? Bize daha fazla detay vermelisin. Dosya açılmıyor mu, açılırken hata mı veriyor? Ne indirdiğini de söyler misin? Korsan indirdiğine eminim, bu kadar gizlediğine göre.

Reaksiyon puanı
10,549
Bu indirme linki reklam veya virüs tuzağından başka bir şey değil dostum. İndirmek istediğin şeyi başka linkten indirmeye çalış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibi bizimle dalga geçiyor herhalde veya derdini tam olarak anlatamıyor. Senin indirdiğin dosya uzantısı .zip ve sende 7-Zip kurulu. Eee? Bize daha fazla detay vermelisin. Dosya açılmıyor mu, açılırken hata mı veriyor? Ne indirdiğini de söyler misin? Korsan indirdiğine eminim, bu kadar gizlediğine göre.
Biraz daha detay gerek ne olduğu anlaşılmıyor sorunun.
İndirme linkinde X dosyası indirildi. Açmak için 7zip indir diyor sayfada sadece Download simgesi var. Tıklayıncada direk 7zip indirmeye başlıyor. Ama asıl indirilmek istenen indirilmiyor.

İşin gerçeği bu orijinal 7zip te değil. sevenzip.exe yazmışlar simge aynı. Büyük ihtimal kurulumun içine bir şeyler karıştırılmıştır. ?

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
AudaCity adlı ses programını indirdi, yani fake olmalı yüksek ihtimal. Kaspersky ile tarattığımda virüs falan da yok, dosya adında Roblox geçiyor ama bir kırıntı dahi yok onunla ilgili. Virüssüz reklam gibi anlayacağın.

1621628092241.png

1621628106659.png

@Uchiha Sasuke, sende farklı bir program indiriyor anladığım kadarıyla. ?

Ekran görüntüsü atabilir misin?

Reaksiyon puanı
10,549
AudaCity adlı ses programını indirdi, yani fake olmalı yüksek ihtimal. Kaspersky ile tarattığımda virüs falan da yok, dosya adında Roblox geçiyor ama bir kırıntı dahi yok onunla ilgili. Virüssüz reklam gibi anlayacağın.

Ekli dosyayı görüntüle 152710
Ekli dosyayı görüntüle 152711

@Uchiha Sasuke, sende farklı bir program indiriyor anladığım kadarıyla. ?

Ekran görüntüsü atabilir misin?
Bende halâ 7zip indiriyor ?
Belirttiği site resmi siteden farklı. Zaten setup adıda orijinalden farklı olduğuna göre bir bit eniği vardır bu iştede.
1.PNG

Son düzenleme: