- Konuyu başlatan
jungeman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 67
adnan hoca ziyareti çok iyi ya :mrgreen:
eurovisionda da irlandayı desteklicekler 12 puan irlandaya gidebilir![]()
İrlanda mı? Azerilere gitmeli bizden 12 puan![]()
kim ne derse desin bu sözlük bugüne kadar yapılmayan ne kadar ilginçlik varsa hepsini başarmış ve 1. yılını bile doldurmadan radyo programlarından tut, televizyon programları ve son twitter olayı ile japonun'dan, amerikalısına kadar herkesin ilgisini çekmeyi başarmışlardır. onbir yıl önce kurulmuş ekşi sözlük'ten bile daha çok konuşuluyorlar şu an. herifler bırakın türkiye'yi, dünya sınırlarını aşıp internet tarihine isimlerini yazdıracaklar neredeyse. yalan mı?
twitter olayı ki, accept kelimesinden yola çıkılarak bulunan ve dünyayı sarsan son yılların en büyük bugını bulup başlatılan bir saldırıdır. olm hollywood yıldızları bile kendi tıvitinde ''kim bu türk hacker?'' diye yazdı bu olaydan sonra.
veya bunu geçin bana şunu söyleyin arkadaş, bugüne kadar hangi oluşum uefa.com türünde büyük sitelere girip, hiç şansı olmayan takımları bile favori göstererek yeni bir saldırı akımı başlatmıştır? ulan en son honduras'ı favori göstertti bu i*neler fifa'nın resmi sitesinde. hem de 2000 küsür oyla. boru mu bu?
televizyon programlarına, hele de tarihin arka odası gibi bir programa kendine özgü şifre ve komikliği olan ''inci'' kelimesini kullanarak ''topkapı sarayında incilerle bezenmiş bir sözlük varmış, bunun tarihçesini açıklar mısınız?'' gibi gayet ciddi gibi duran ama gırgırın allahını barındıran sorular soran bi oluşum daha var mıdır ya, söyleyin bana? kime bu kadar güldük biz? kim başardı bunu, kim pelin batu'nun ağzına pelesenk oldu bir programda?
bu sözlük ilk açıldığı zamanlarda bilgi vereceğiz, herkesi aydınlatacağız diye bir söz verdi de benim mi haberim yok? birçok insan buraya günlük stresini atmak ve kahkahalarla gülmek için giriyor. sen de kalkmış ''ama bilgi vermiyolar'' diyosun. ulan bilgi istiyorsan aç ekşi'yi, aç viki'yi ya da itü'yü. bilgi arayan adamın inci'de ne işi var.
Yanlız buraya saldırma gibide bir planları var dün gece zor tuttum elemanları allah belamı versin![]()
valla en son 100 tane davetiyesi vardı birinin ama vermedi
tebrirli olmak lazım bir gece ansızın gelebilirler
Bir video buldum.Ama video +18.
"İnci s*ker." felsefesinden yola çıkmışlar. Öldüm gülmekten.
http://www.metacafe.com/watch/4636536/incisozluk_org_chatroulette/
açmayın dedeler var
jea , bayabi +18 olmuş ama![]()
Bir video buldum.Ama video +18.
"İnci s*ker." felsefesinden yola çıkmışlar. Öldüm gülmekten.
http://www.metacafe.com/watch/4636536/incisozluk_org_chatroulette/
açmayın dedeler var
açmayın dedeler var