Inci Sözlük'ten Ekşi Sözlük'e Saldırı

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
adnan hoca ziyareti çok iyi ya :mrgreen:
eurovisionda da irlandayı desteklicekler 12 puan irlandaya gidebilir :P

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Ben beklerim valla :D Ama süper olur öyle bir şey olursa :D

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Sürü psikolojisi çok tehlikelidir. İnsan normalde yapmayacağı şeyleri o psikoloji içerisinde yapabilir. En canlı örneği ise Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinden sonra birkaç holiganın taşkınlık yapması sonucu belki de hiç böyle bir şey yapmayacak olan adamların dahi o anki durumdan etkilenerek olay çıkarmasıdır. Bunlarınki de aynı hesap. Bu saldırılar felan hep bu psikolojide olduklarını gösteriyor. Çok da iyi yönetilir ve kandırılır bu tür insanlar. İstediğinizi yaptırırsınız. Özellikle böyle "basit" bir topluluk ise.

# Bu arada 232 misafir okuyormuş konuyu.

# Yukarıdaki yazımda anlatım bozuklukları olmuş olabilir. Tekrarlamalar da olmuş olabilir. Uykusuzum :D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Tamam modum sana her şey serbest :D bizim ne haddimize :D

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Anlatım bozukluğu vs :D ha yok sen ne yaparsan yap yanındayım :D

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
kim ne derse desin bu sözlük bugüne kadar yapılmayan ne kadar ilginçlik varsa hepsini başarmış ve 1. yılını bile doldurmadan radyo programlarından tut, televizyon programları ve son twitter olayı ile japonun'dan, amerikalısına kadar herkesin ilgisini çekmeyi başarmışlardır. onbir yıl önce kurulmuş ekşi sözlük'ten bile daha çok konuşuluyorlar şu an. herifler bırakın türkiye'yi, dünya sınırlarını aşıp internet tarihine isimlerini yazdıracaklar neredeyse. yalan mı?

twitter olayı ki, accept kelimesinden yola çıkılarak bulunan ve dünyayı sarsan son yılların en büyük bugını bulup başlatılan bir saldırıdır. olm hollywood yıldızları bile kendi tıvitinde ''kim bu türk hacker?'' diye yazdı bu olaydan sonra.

veya bunu geçin bana şunu söyleyin arkadaş, bugüne kadar hangi oluşum uefa.com türünde büyük sitelere girip, hiç şansı olmayan takımları bile favori göstererek yeni bir saldırı akımı başlatmıştır? ulan en son honduras'ı favori göstertti bu i*neler fifa'nın resmi sitesinde. hem de 2000 küsür oyla. boru mu bu?

televizyon programlarına, hele de tarihin arka odası gibi bir programa kendine özgü şifre ve komikliği olan ''inci'' kelimesini kullanarak ''topkapı sarayında incilerle bezenmiş bir sözlük varmış, bunun tarihçesini açıklar mısınız?'' gibi gayet ciddi gibi duran ama gırgırın allahını barındıran sorular soran bi oluşum daha var mıdır ya, söyleyin bana? kime bu kadar güldük biz? kim başardı bunu, kim pelin batu'nun ağzına pelesenk oldu bir programda?

bu sözlük ilk açıldığı zamanlarda bilgi vereceğiz, herkesi aydınlatacağız diye bir söz verdi de benim mi haberim yok? birçok insan buraya günlük stresini atmak ve kahkahalarla gülmek için giriyor. sen de kalkmış ''ama bilgi vermiyolar'' diyosun. ulan bilgi istiyorsan aç ekşi'yi, aç viki'yi ya da itü'yü. bilgi arayan adamın inci'de ne işi var.

Yazar::mrgreen:

Video güzelmiş. :biggrin:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Yanlız buraya saldırma gibide bir planları var dün gece zor tuttum elemanları allah belamı versin :D

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Yetmemiş herhalde. Gelsinler gelebiliyorlarsa. Davetiyeyi nereden temin edecekler acaba. :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Davetiye muhabbetide döndürüyorlardı aralarında yanlız. :D Vardır onlarda merak etmeyin bulurlar bi yolunu :D

damapika

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla en son 100 tane davetiyesi vardı birinin ama vermedi

tebrirli olmak lazım bir gece ansızın gelebilirler

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Ya biz basarsak inciyi? :D

# Kendi adıma konuşuyorum.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Şu an inci sözlük hacklenmiş durumda kim lan bunlar :D İki dakika rahat gezemiyoruz sözlüğümüzde her dakika saldırı ya :D