İnceleme: Terminator: Salvation

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
İnsanlığın kaderi, John Connor ve arkadaşlarının namlularının ucunda. Makinelere karşı verilen amansız mücadele başladı!

Yapay zekanın kontrolü ele geçirip, insanlara karşı baskın ırk olmaya çalıştığı Terminator serisinin son halkası Salvation, yakın zamanda vizyona girdi. Üçleme olacak olan filmde, Christian Bale'in canlandırdığı John Connor ile arkadaşlarının, makinelere karşı verdikleri kurtuluş mücadelesi konu ediliyor. Önceki üç Terminator filminde gördüğümüz, Judgement Day'den önceki olayların yerine bu kez ilk defa kıyamet gününden sonrasına gidiyoruz. Bu meşhur hikaye, aynı adlı bir video oyununa da konu oldu.

Terminator11244546082.jpg

Oyunda Christian Bale'in modellemesi bulunmuyor.

Yapımcılığını, Wanted: Weapons of Fate'i ve Tom Clancy's Ghost Recon Advenced Warfighter 2'yi geliştiren Grin'in üstlendiği oyunda, John Connor'ı kontrol edip, filmle paralel bir hikayeyi oynuyoruz.

Devamı için tıklayınız.

:: Terminator: Salvation'ından umduğunuzu bulabildiniz mi?

Yazan
: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Şahsen büyük bir hayal kırıklığına uğradım beklentilerim cok fazlaydı oyundan izlemedigim videosu bakmadıgım oyun görüntüsü kalmamıstı tek güzel olan şeyi grafikleri diyebilirim oynanıs çok basit Gears Of War 'a benzetmeye çalışmışlar ama hiç olmamış

Kısacası hayal kırıklığı

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben demiştim videoları görünce salak bir oyun diye iki tane makine 4-5 tane silah ne anlamı kaldı ki oyununu pehh saçma birşey batırır firmayı bu oyun.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
rezalet ötesi bir oyun grafikler berbat oynayış 0 (sıfır) özenti oyunu olmuş kurmamla az bi zaman oynadıktan sonra silmem bir oldu :D

fb_hunter1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek kelimeyle berbat 1 bölüm oynadım ondan sonra sildim oynanış çok kötü grafikler iyi denilebilir ama oyun genel itibariyle fiyasko.