İncehesap sitesi güvenilir mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bu hafta mouse alacaktım en uygununu ince hesap ve n11 sitesinde buldum.N11 de satıcı olumlu yorum ve puanları var zaten birçok alışveriş yapılmış güvenilir satıcı yani fakat nerden sipariş versem karar veremedim incehesap güvenilir midir sizce alışveriş yapanınız oldumu iade sorunu vs sorunu var mıdır?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
N11 den alışveriş yaptım güvenilir ve hızlı kargo.

Şimdi hepsiburada gibi veya vatan gibi değil nasıl deniliyor bilmiyorum ama farklı tarzı var yani daha sonra herhangi bir problemde çünkü teknolojik cihaz alıyoruz sıkıntı durumunda ingileniyorlarmı bazı kişiler n11 suçu satıcıya atıyor diyorda.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Şimdi hepsiburada gibi veya vatan gibi değil nasıl deniliyor bilmiyorum ama farklı tarzı var yani daha sonra herhangi bir problemde çünkü teknolojik cihaz alıyoruz sıkıntı durumunda ingileniyorlarmı bazı kişiler n11 suçu satıcıya atıyor diyorda.

Satıcının puanına ve alınan ürünlerdeki yorumlara bakınız en iyi satıcıdan alınız çoğu satıcının iade şartları var ve iade alınıyor o şartlar doğrultusunda

Son düzenleme:

Sinan Gvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2 sene önce lg 42lb670v led tv almıştım. Acısı hala çıkmamış ki geçenlerde aklıma geldi de forum üyelerini bilgilendireyim dedim. UZAK DURUN!!! 1700 tl değerindeki tv yi n11 üzerinden sipariş ettim. Ürün incehesap dükkanına aitmiş. Tabi o zamanlar çok araştırıp kurcalamadım. Düğün telaşıyla 200 lira daha ucuz diye sipariş ettim. Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Tabi garantisi bozulmasın diye kutusunu açmadım lg servisini bekledim. Neyse geldiler tv yi açtılar ama oda ne tv tam ortasından dikine doğru kırılmış. Alırken kutuya da çok dikkat etmedim. Sonradan farkettim kutu aşırı derecede yıpranmış ve köşesi ezikti. Haklarına girmek istemiyorum ama kutu daha önceden açılmış bile olabilir. Dedim ya çok kurcalamadım alırken. Nyse servis elemanları tutanağını tuttu. Bende incehesaba e mail attım. Ürünü bu şekilde kargodan teslim aldığım için hatanın bende olduğunu birşey yapamayacaklarını söylediler. Nyse çok uzatmayayım tüketici mahkemesine verdim ve mahkeme haklı buldu beni. Tvyi aldıkdan tam 1 sene sonra paramı geri aldım.(tabi parayı öyle kolay kolay da vermediler bir sürü prosedür çıkardılar önüme uğraştım bayağı). Yani demem o ki bunun gibi müşteri memnuniyetine zerre değer vermeyen firmalardan uzak durun. Giden paraya değil yediğiniz kazığa üzülürsünüz.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,149
İnce hesaptan alışveriş yapacaktım ama akakce.com üzerinden müşteri yorumlarını okuyunca vazgeçtim.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
İnce hesaptan alışveriş yapacaktım ama akakce.com üzerinden müşteri yorumlarını okuyunca vazgeçtim.

İncehesapdan ürün alan hiçbir arkadaşım sorun yaşamadı nedense ben beğeniyorum.Mesela i5 bir işlemci 100 tl daha ucuza satılıyor