İnce Playstation 3 Dedikoduları

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Geçtiğimiz günlerde Sony'nin yaptığı açıklamlara baktığımızda yakın zamanda PS3 üzerine yeni bir konsol gelmeyecek. Peki ya PS3?

E3 oyun fuarı yaklaştıkça dedikodular artmaya başladı. Yeni dedikodulara göre Sony E3 fuarı katılımcılarına yeni Playstation 3 sürümünü tanıtacak. Bu sürüm eski sürüme göre oldukça ince olacakmış.
ps3-slim-leaked-shots-0041242917270.jpg

ps3-slim-leaked-shots-0051242917283.jpg
2004 yılında Sony bu adımı Playstation 2'de denemiş ve oldukça başarılı olmuştu. Playstation 2'nin ince sürümü oldukça ses getirmişti. Bakalım Playstation 3'ün ince sürümünün akibeti ne olacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz.
ps3-slim-leaked-shots-0071242917294.jpg
:: Oyun konsolu kullanıyor musunuz?

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ps3 kullanmıştım(kalın olanından)güzel konsol yani açma kapama tuşları dokunmatik gibi kablosuz o oyun oynadığımız şeyler hani elimizde tuşlu şey adını unuttum onun kablosuz olması iyi olmuş.Valla güzel de bu ince olanı daha fazla tutar bence.

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ps3 kullanmıştım(kalın olanından)güzel konsol yani açma kapama tuşları dokunmatik gibi kablosuz o oyun oynadığımız şeyler hani elimizde tuşlu şey adını unuttum onun kablosuz olması iyi olmuş.Valla güzel de bu ince olanı daha fazla tutar bence.

bu ne yaaa
yani bu kadar olaya uzak olman çok garip
bilmiyosanda yazma hiç bişey

Kirk Lee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
PS3'te 65nm ile üretilen 3.2ghz hızında 8 çekirdekli bir işlemci var (ilk versiyonlar 90nm)... işlemci 45nm altına düşürülmeden böyle ince kasa içinde soğutmak çok zor olur... özellikle sistemi max kapasitede kullanan yeni nesil oyunlarda anormal bir ısınma yaşanabilir...

Sonuç olarak Xbox hesabı hatalar veya yanmalar ortaya çıkabilir...

Ama soğutması iyi bir tasarım, düşük nm ile üretilmiş CPU ve GPU ile neden olmasın derim...

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
http://www.zamazing.org/imaj/rsolid/ps3cover.jpg PS3'Ü inceltmek Ps3'e bunu yapmak olurdu.:D Ps3 ciddi anlamda çok ısınıyor. Tabi xbox gibi bir ısınma değil. Bu konsolun incetilmesi 2011 yılından aşağı olmaz. E3'te yeni PSP geleceği kesinleşti fakat PS3 aksilikleri ve satış rakmlarını dah yni toparlamışken böyle bir işe girmez. PS3 benim en sevdiğim cihazım.(PSP'le birlikte) PSP 4000'i MERAKLA BEKLİYORUM.. (siteye resmi yükleyemedim:::()

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Zuahaha :D
Sen çok yaşa Ex ya :)
elimizde tuşlu şey :4:

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende PS3 kullanmıştım.(İnce olanından) Çok hoş konsol yanı, Konsol ses komutuyla açılıyo gıbı. Birde elimizde tuttuğumuz yarasa gibi birşey var. Üzerinde televizyon kumandasında olan şeylerden var, şimdi aklıma gelmdi...:D :D :D :D

(Söz meclisten dışarı)