İnanamıyorum lütfen bunlar yalan deyin

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
İnanamıyorum lütfen bunlar ‘yalan’ deyin POLİTİKA

Şehit üsteğmenin öğretmen eşi Şeyma Yavuz’un ‘İnanamıyorum bana lütfen Gürkanımın ölmediğini söyleyin’ yakarışları yürekleri dağladı.

KÜPELİ’DE şehit düşen biri üsteğmen dört askerin cenazeleri baba ocaklarına ulaştı. Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz ve Piyade Komando Er Gökhan Soylu cenazeleri İstanbul’a, Piyade Komando Er Erdem Yüce’nin cenazesi Iğdır’a, Piyade Komando Onbaşı Özkan Kılıç’ın cenazesi de Giresun’a gönderildi. Şehitler bugün toprağa verilecek.

OĞLUNUN KOLLARINA YIĞILDI

ŞEHİT Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz’un acı haberini dün sabah alan annesi Emine Yavuz, diğer oğlu Hakan Yavuz’un kollarına yığılarak baygınlık geçirdi. Bolu’da ikamet ettiği öğrenilen Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz’un, ilköğretim okulu öğretmeni eşi Şeyma Yavuz da İstanbul’daki eve geldi. Gözyaşlarını tutamayan Şeyma Yavuz, ‘İnanmıyorum, bana lütfen Gökhan’ımın ölmediğini söyleyin’’ sözleri çevredekilerin duygulanmasına yol açtı.

HAVAALANINDA BULUŞMA

OĞLUNUN cenazesi havaalanına geldiği dakikalarda çalıştığı Ukrayna’dan havaalanına inen Gökhan Soylu’nun babası Günaltay Soylu, havalimanında oğlunun cenazesiyle karşılaştı. Şehit Soylu’nun şehit düşmeden bir gün önce annesi Hülya Soylu’yu telefonla arayarak helallik aldığı öğrenildi.

http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=37196